Tahir sonuçtan hiç memnun değil

25 Haziran 2024 11:27

Jolly Tur 4-9 Haziran arasındaki İtalya Roma - Floransa - Venedik Express Tur’da ailemle katıldım. Uçuşumuzda ve rehberle olan ilişkimizde herhangi bir aksilik olmadı, ancak Roma’daki otelimize vardığımızda bize verilen No:421 numaralı odada yerler tamamen halıfleks, duvarlar tamamen küflüydü. Gece camı açarak kokudan uyuyamadık. Otelimiz şehir merkezinden yaklaşık 35-40 dakika uzaklıktaydı. Bize söylendiği gibi 10-15 dakika değil, yaklaşık 35-40 dakika otele gitmek için yolculuk yaptık. 3. gün Floransa turu için Monte Catini’deki otelimize gittiğimizde bize verilen odanın videosunu daha önce acenteme gönderdim. Yaklaşık 16-20 m2 arası oda, duşakabin yok, duş perdesi var ve o da çok kirli. Odada buzdolabı yok, ayrıca çok eski bir klima, çok gürültülü çalışıyor ve bozuk olduğu için kapatılamıyor. Gerçekten çok üşüdük ve sabahın olmasını bekledik. Otelde sinek, böcek mevcuttu ve turdan bir arkadaşımızın odasında ise karafatma vardı. Ertesi gün ilaçladıklarını söylediler. Bu şikayetleri resepsiyondaki arkadaşa ilettiğimizde 'o sizin görüşünüz' dedi. Rehberimize de söyledik, onun da savunusu 'burada (İtalya) standartlar böyle, benlik bir şey değil' dedi. Son gün kaldığımız otel ise, 4 yıldızlı bir oteldi, ancak orada da odamızda klimamız bozuk ve kapatılmıyordu. Odalar çok eski ve hiç tadilat görmemiş. Bu oteldeki klimalar da çok eskiydi. Ek yatak, gece sabaha karşı büyük bir gürültü ile çöktü. Böylece gündüzünden memnun kaldığımız ama konaklamasından hiç memnun kalmadığımız tatilimizi bitirdik. Tatil esnasında 9 yaşında olan oğlum Can, 'baba en azından odamız var çok kafana takma' gibi bir ironi yaptı. Gerçekten sadece oda vardı. Jolly Tur'a şikayetlerimizi ilettiğimizde bize sunulan öneri bir dahaki turdan %3 indirim yapabiliriz veya 50 euro iade şeklinde idi. Oysa benim beklentim alınan aksiyonlarla ilgili bilgi verilmesi ve buna yönelik adımlar atılmasıydı. Ayrıca kendileri ile paylaştığım bir video da var. Bence artık bu tur şirketlerinin kendine çeki düzen verme zamanı geldi. İnsanları Avrupa'ya götürüp orada kötü otellerde konaklatıp her şeyi ekstra mantığıyla yaptırmalarına son vermeliler. Ben şahsen bundan sonra Jolly Tur ile asla bir daha herhangi bir seyahate gitmeyeceğim ve soranlara da asla gitmemelerini önereceğim.

profile profile

31 Temmuz 2023 15:07

11 Mart 2024 13:00
Bu Seni sonuçtan hiç memnun değil

Bu Seni
03 Ağustos 2023 20:14
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Jolly Tur'da Ekstra Turlar Ve Rehber Davranışı Tatilimizi Mahvetti

12 Haziran 2025 15:33
Melis sonuçtan hiç memnun değil

Joly Tur İle Hayal Kırıklığına Uğratan Tatil

05 Nisan 2025 09:34