JBL760 Bass Sorunu

Merve
24 Eylül 2024 18:15

Merhaba,

Media Markt mağazasından 6 ay önce JBL One760 NC ürününüzden aldım. Almamdaki sebep ürün ve ses kalitesiydi. Ürünü kullanmaya başladığımda son sese getirdiğimde inanılmaz bir ses kalitesinde bozulma olduğunu fark ettim. Son sese geldiğinde dış alandaki sesleri gayet iyi duyulabiliyor. Birkaç ay sonra da baslı bir şarkı açtığımda bas vururken hoparlörden ses geliyor. Media Markt müşteri hizmetlerine ürünü verip onarıma gönderdim. Kısa bir sürede ürünüm geldi. Bunun için teşekkür ederim. Yalnız üründe herhangi bir sorun olmadığını söylediler. Basdan ses geliyor ve bu da müzik kalitesini etkiliyor. Eğer bu durum normal bir durum ise fiyat skalası altında bir ürün olmalı. Ürünün tekrardan incelenmesini istiyorum. Bu anormal sesi kulağı sağlıklı işiten her birey duyabilir. (Yüksek seste iken). JBL her kulaklığını kullandım en kötü ürünü, o kadar para verdim. Ürünün arkasında durmuyor. Son sese getirildiğinde ki ses kalitesi yüzünden bu ürünler toplatılmalı.

24 Eylül 2024 18:46 (Şikayetten 30 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Firmamızı ve ürünlerimizi tercih etmiş olduğunuz için teşekkür ederiz. Başvurunuzla ilgili olarak ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir. Size memnuniyetle destek olacağız. Saygılarımızla JBL Müşteri Hizmetleri

24 Eylül 2024 18:51

Değerli Müşterimiz, Sizi 05*******92 numaralı telefonunuzdan arıyoruz, ancak ulaşamıyoruz. Size yardımcı olabilmemiz için bizi aramanızı rica ederiz. Saygılarımızla JBL Müşteri Hizmetleri

25 Eylül 2024 11:48

Şafak sonucu yetersiz buldu

Satın Aldığım JBL Soundbar Sürekli Ses Kesilmesi Ve Bozuk Ses Sorunu Yaşıyor

Şafak
16 Eylül 2025 21:29
satin-aldigim-jbl-soundbar-surekli-ses-kesilmesi-ve-bozuk-ses-sorunu-yasiyor-1.jpg
Tekin sonuçtan hiç memnun değil

Tekin
20 Nisan 2025 16:07
Garanti Kapsamındaki Hoparlör İçin Yüksek Onarım Ücreti Ve Hasarlı İade
Etem sonuçtan hiç memnun değil

JBL Partybox 120 Cihazında Sürekli Cızırtı Sorunu

Etem