İtopya'da İade Ve Servis Sürecinde Hayal Kırıklığı

İtopya'da İade Ve Servis Sürecinde Hayal Kırıklığı
07 Kasım 2024 01:58

02.11.2024 tarihinde İtopya Söğütözü şubesinden nakit olarak Gamebooster shield 240 Rainbow 240mm işlemci sıvı soğutma aldım.
Ertesi günü 03.11.2024 tarihinde bilgisayarıma montajını yaptım ve sıkıntısız bir şekilde kullandım. Ancak ürünü bilgisayara taktıktan 2 gün sonra ürün bozuldu çalışmadı. 06.11.2024 tarihinde satın olmuş olduğum mağazaya giderek şikayetimi belirttim ve 14 günlük koşulsuz şartsız iade hakkımız olan yasayı belirttim. Bana verilen cevap "ürün yetkili servise gidecek kontroller sağlandıktan sonra 20 iş günü içerisinde size tamir, değişim, iade için bilgi verilecek" dedi. Ben işimi bilgisayarla yapan ekmeğimi bilgisayardan kazanan birisiyim devletimizde 14 gün iade hakkımız olan yasa var ancak İtopya bunu kabul etmeden yetkili servisi beklememi söylüyor 2 günlük sıfır cihaz bu sorunları yapıyorsa ilerde daha ne kadar sıkıntı yapacağı belli değil. 20 gün içinde iş yapamayacağım için çözüm önerisi olarak "stok fan takın yoksa da alın" gibi bir çözüm sunuldu. Ben para verip ürün almışken neden extra bir ürün daha alıyorum? Bu 20 günlük süre dolduğunda ise 14 günlük iade hakkımdan yararlanmazsam tüketici haklarından hakkınızdan şikayetçi olacağım. Böyle ismi çıkmış bir firmanın bu derece yetersiz servis ve iade almamak için ellerinden geleni yapması cidden çok kötü bir durum. Şu an 20 günlük süreci bekliyorum. Bakalım ne olacak. Çevremdeki hiçbir arkadaşıma da tavsiye etmeyeceğim.

07 Kasım 2024 10:46 (Şikayetten 8 saat sonra)

Can sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Sürecinde Eşdeğer Ürün Talebim Karşılanmadı, Mağduriyetim Artıyor

22 Ağustos 12:39
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

27 Kasım 2024 15:00

13 Ağustos 2023 15:40

01 Nisan 15:13
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

14 Ocak 2024 22:02
TrustBuy Güven Skoru