Kemal sonuçtan hiç memnun değil

Eera Elektronik İtopya.com

Eera Elektronik İtopya.com
10 Mart 2024 16:43

Yaklaşık 20 gün önce İtopya Era Elektronik Bilişim Hizmetleri firmasından sıfır oyun bilgisayarı aldık. Bilgisayarı kurup bize teslim ettiler. Bilgisayarı aldığımızdan beri bir süre sonra kendi kendine resetleniyor ve kapanıyor. Durumu Yenibosna'daki İtopya'ya bildirdik. Bilgisayarı götürdük. Onlar tamir edip bize tekrar teslim ettiler. Ama bilgisayar yine düzelmedi. Hata devam etti. En son bilgisayarı götürdüğümde, 'Ben sıfır bir bilgisayar aldım ve mağdur oldum' dedim. Arkadaşlar da servise parçayı göndereceklerini, servisin durumuna göre işlem yapacaklarını ifade ettiler. Ben de aynı özellikte yeni bir bilgisayar verilmesini talep ettim. Sorumlu arkadaşlar bunun mümkün olmadığını ve en son yine tüm parçaları servise göndereceklerini, onların bu işi çözeceklerini ifade ettiler. Ama bu süreçte sürekli gidip gelmekten ve mazot yakmaktan bıktım. Sonuç beklemekten de yoruldum. Bu sorunun bir tüketici talebi olarak çözülmesini ve yerine aynı özellikte yeni bir bilgisayar verilmesini talep ediyorum ya da para iadesinin yapılmasını istiyorum.

11 Mart 2024 08:43 (Şikayetten 16 saat sonra)

Merhaba, Hazır sistem veya montajlı ürünlerde herhangi bir değişim-iade yapılmamaktadır. Şikayetiniz ile ilgili yetkili servisine ve bileşenlerin tedarikçi distribütör firmalarına gerekli hızlandırma ricasında bulunulacaktır. Anlayışınız için teşekkürler Saygılarımızla

Emrullah sonuçtan hiç memnun değil

21 Kasım 2023 15:15
Anıl sonuçtan hiç memnun değil

İtopya Bilgisayar Sürekli Bozuk Bilgisayar Gönderiyorlar

14 Haziran 2024 18:56

İtopya Bilgisayar Bir Ay Bekletmek Nedir?

17 Şubat 16:41

29 Ekim 2024 21:13
Bilgisayar Açılmıyor, Servis Sorunları Devam Ediyor
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

İtopya Bilgisayar İle Yaşanan Hayal Kırıklığı!

07 Nisan 11:37