Serhat sonuçtan hiç memnun değil

İstyaTur Benelux Paris Şikayeti

02 Ağustos 2023 11:09

28 Temmuz - 04 Ağustos Benelux Paris turu için İstyaTur'un düzenlediği Avrupa gezisi burnumuzdan getirdi. Böylesine kurumsal olmayan kötü başka bir tur firması görmedim. Tur esnasında ekstra gezi paketlerini almayanları cezalandırma maksadıyla benzin istasyonunda bırakıyorlar ve ekstra turları almanız için zorunlu tutuyorlar ki benzin istasyonlarında bekleyerek cezanızı çekmek istemiyorsanız.

İstyaTur'un görevlendirdiği Ö*** ismindeki rehber hiçbir rehberlik vasıflarına sahip olmadığını düşündüğüm ve tur esnasında da isteksiz bir şekilde bizim sorularımıza kaçamak cevaplar veren, tura katılanları umursamayan hatta serbest zaman için verilen sürelerde 2-3 dakika gecikmeyle gruba yetişen insanları dahi beklemeden otobüsü hareket ettirmek isteyen bir rehberdir ve tur esnasında tarihi yerler hakkında gerekli ve yeterli bilgi dahi vermiyor tur esnasında Paris'teki otele İstyaTur şikayeti 28 Temmuz - 04 Ağustos Benelux Paris turu için İstyaTur'un düzenlediği ve T***'nin aracılık yaptığı bu Avrupa gezisi burnumuzdan getirdi. Hayatımda böyle kurumsal olmayan böyle kötü başka bir tur firması görmedim. Tur esnasında ekstra gezi paketlerini almayanları cezalandırma maksadıyla benzin istasyonunda bırakıyorlar ve ekstra turları almanız için zorunlu tutuyorlar ki benzin istasyonlarında bekleyerek cezanızı çekmek istemiyorsanız.

İstyaTur'un görevlendirdiği Ö*** ismindeki rehber hiçbir rehberlik vasıflarına sahip olmadığını düşündüğüm ve tur esnasında da isteksiz bir şekilde bizim sorularımıza kaçamak cevaplar veren, tura katılanları umursamayan hatta serbest zaman için verilen sürelerde 2-3 dakika gecikmeyle gruba yetişen insanları dahi beklemeden otobüsü hareket ettirmek isteyen bir rehberdir ve tur esnasında tarihi yerler hakkında gerekli ve yeterli bilgi dahi vermiyor. Diğer şehirlerde olduğu gibi yine şehir merkezine çok uzak (40 dakikalık mesafede) olan Paris'teki otelimize yerleştikten sonra eşimle birlikte ekstra turu almadık ve tüm Paris programımızı kendimiz yaptık ancak bir gece otele dönüş için merkezde dolaşırken ekstra turu alanları otele dönüş için şehir merkezinde tur otobüsü beklerken eşimle beni otele dönüş için rehbere ısrar etmemize rağmen gece 11:30'da otobüse almadı ve kendi imkanlarımızla gece vakti dönüş yaptık. Rehber kendi kafasına göre sürekli gezide değişiklikler yapıp ekstra turları almayanlara ve bize çile çektirdi hepsinden şikayetçiyiz. Rehberden tur şirketinden gerekli mercilere ve TÜRSAB'a şikayet edeceğiz

Ekstra Turlarla Zorunlu Bırakıldık, Beklentiler Karşılanmadı!

Buse
18 Temmuz 16:08
Alper sonuçtan hiç memnun değil

Coral Travel Benelüx Turu'nda Yaşanan Sorunlar

18 Temmuz 16:46

Prontotour 26 Mayıs-02 Haziran Benelux Paris Turu Fiyaskosu

Teknik
02 Temmuz 2024 09:23
Esat sonuçtan hiç memnun değil

İstyatur Benelüx Paris Turunda Ana Şehirleri Göremedik Ve Ek Ücretler Ödedik

Esat