Prontotour 26 Mayıs-02 Haziran Benelux Paris Turu Fiyaskosu

02 Temmuz 2024 09:23

26 Mayıs-02 Haziran Benelux Paris turu ile ilgili diğer insanların da mağduriyet yaşamaması adına şimdiye kadar bir çok tura katılmış biri olarak birkaç bir şey söylemek istiyorum.
8 günü katılım az olduğu için tura hakim olmayan bir rehberle, şoförün istekleri doğrultusunda zor bela gerçekleştirdik.
S***** bey'in (şoför) uygun gördüğü yerlerde duraklama yaptık. Tekrar otobüse dönmek için çok fazla yol yürüdük. Çünkü rehberimiz yolları bilmiyordu. Aracı park etmesi için S***** beyi beklemek zorunda kaldık
Tüm turların girebildiği sokaklara nedense bizim şoförümüz giremedi her seferinde otobüse gidebilmek için extra zamanlarımızdan harcadık.
Turu satın alırken uzak otel aldığımızı biliyorduk ancak Lüksemburg otelimiz Fransa'daydı yani ülke değiştirdik.
İlk gün Düsseldorf havaalanından alınıp 5 saat yol giderek Amsterdam'a vardık, Amsterdam otelimiz havaalanının dibindeydi. Yol, otel, kar zarar kıyaslaması yapıldığında boş gün geçirmeye değdiğini düşünmüyoruz.
Uzak otel seçildiği için akşamları ücreti mukabilinde extra tur istememize rağmen opsiyon sunulmadı.
Asla hiçbir konuda yardımcı olunmadı, her talebe yapabileceğimiz bir şey yok kurallar böyle dendi.
Paris'i kendimiz gezmek istediğimiz için tur programına göre, extra tura katılmadık ama programı şoförle M**** hanım'ın anlık değiştirmeleri sonucu bavullarımız onlarda olduğu için zorunlu olarak, akşam bizi belli noktadan alacaklarını söylediler ama yürüdüğümüz yol yaklaşık bir saatti. Yani extra turu almadığımız için şoför bize ceza verdi.
Şoför sürekli takometre var fazla yol gidemeyiz dedi ama nedense extra tur alınan günlerde otele geç vardık herhalde o zaman takometre yoktu.
Son gün bize Köln'de 1 saat izin verip havaalanına 5 saat önceden getirilmemiz de sanırım turun en saçma finaliydi.
Bir çok kere Pronto turla seyahat etmiş biri olarak bu fiyasko turdan sonra asla tercih etmeyi düşünmüyorum.

18 Temmuz 2024 11:15 (Şikayetten 16 gün sonra)

Değerli Misafirimiz, Şikayet ve önerileriniz ile ilgili taleplerinizi Müşteri temsilciniz veya Misafir ilişkileri departmanımız ile görüşebilirsiniz. Saygılarımızla Prontotour

Öncer sonuçtan hiç memnun değil

30 Ağustos 2023 20:51

26 Ekim 2024 13:04
Pronto Tour İle Hayal Kırıklığı: Benelüx Paris Turu
Berna sonuçtan hiç memnun değil

Pronto Tour'un Benelux - Paris Turu Memnuniyetsizliği

27 Ağustos 2023 16:07
Bahar sonuçtan hiç memnun değil

Prontotour Hiçbir Yere Gitmeden Biten Bir Barcelona Turu

05 Mayıs 2024 20:31