Nurgül
18 Aralık 2024 15:27

10.06.2024 tarihinde Batılı Mobilya Sanayi ve Ticaret A.Ş. unvanlı fabrikaya bağlı olan Yeşillik Cad. No: 284A/B Karabağlar İzmir adresli İstikbal bayisinden almış olduğumuz yatak odası takımı, TV ünitesi, yemek masası ve sandalye takımlarından yatak odası takımı komple tahta kurusu olmuştur. Firmaya sadece aldığımız ürünlerde yatak odasının komple değişimini talep ettik ve yaklaşık 10 gündür beklemedeyiz. Ailem 4 gün başka yerde, 3 gün başka yerde ve şu an benimle beraber kalıyorlar. Evi malum tahta kurusu olayından ilaçladık. İlaçlamanın üstünden tam 10 gün geçti ve hala mobilyalar evde. Bize talebimize karşılık sadece yatak, baza ve başlık değişecek diye dönüldü. Bu dönüşü tabii ki reddettik çünkü görsellerde de paylaşacağım üzere tahta kuruları dolaplarda da mevcuttur. Yatak odası bir bütün halde aynı odanın içinde bulunduğundan ve mobilya malzemeleri aynı olduğundan tüm mobilyalarda şu an tahta kurusu vardır. Gerekli eksperler gelip fotoğraflamıştır. Ayrıca sizlerden de bir eksper talep ederim. Ayrıca tahta kuruları babamı ısırmış ve zehirlenmenin eşiğinden dönülmüştür. Yatakta 2 yaşında geçen yıl vefat eden ablamın kızı da yatmakta. Biz yatak odasını bebeğimiz için yeniledik, en iyisi olması adına İstikbal’i seçtik fakat böyle bir durum yaşandı. Mobilyaların teslimatı bize Ağustos ayında yapılmıştır. Toplam 3 aydır mobilyaları kullanmaktaydık ve 3 ayda düzinelerce tahta kurusu üreten mobilyaların aynı kalitede, aynı sıfır ürünlerle tüm yatak odasının değişmesini istiyorum. Fabrikada görevli 232 281 66 66 numarayı aradığımda konuşan hanımefendi aşırı ters bir üslupla konuşup 'nereye istersen şikayet edebilirsin' deyip yardımcı olmak yerine 'isterseniz değiştirin, isterseniz değiştirmeyin' dercesine görüşme yaptı. Ben yatak, baza, başlık değişimini reddediyorum ve komple yatak odasının aynı ürünün sıfırıyla değişimini istiyorum.

Gereğinin yapılmasını rica ederim.
Saygılarımla,

Nurgül D****
5541****18

18 Aralık 2024 15:30 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Nurgül
18 Aralık 2024 17:12
Tahta Kurusu Sorunu Ve İstikbal'den Yetersiz Hizmet

Hala hiçbir dönüş yok bu mudur müşteri memnuniyeti? Babam ölüyordu benim vefat eden ablamın 2 yaşındaki kızını ısıra bilirdi bu nasıl sorumsuzluk üstüne bir de hiçbir şekilde yardımcı olmayan tavırlarla konuşma üslubunda bir dönüş alıyorum gerekirse Kayseri fabrikanıza kadar geleceğim bu iş çözülmeden asla bırakmayacağım! Ankara'ya CİMER'e gideceğim ve yarında İzmir il valiliğine dilekçe vermeye gidiyorum yazıklar olsun İstikbal sözde Türkiye'nin en iyi markası ve müşteri memnuniyetine önem veren firma

24 Aralık 2024 16:41

Kumsal sonuçtan hiç memnun değil

08 Mayıs 2024 12:14
İzmir İstikbal Müşteriyi Nasıl Mağdur Ederiz Planlaması
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

İstikbal Mobilya'dan Aldığım Yatak Odası Takımında Kurulum ve Eksik Parça Sorunları

15 Mayıs 09:26
Merve sonuçtan hiç memnun değil

22 Ocak 20:50
Hasarlı Ürün Teslimatı Ve Geciken Değişim Talebi
Hasarlı Ürün Teslimatı Ve Geciken Değişim Talebi
Ayse sonuçtan hiç memnun değil

17 Ocak 2024 21:56
Songül sonuçtan hiç memnun değil

Songül
22 Ocak 12:22