İstikbalden Uzak Dur Mağdur Olma

Coşkan
08 Şubat 2024 15:52

Merhaba, 2021 yılında İstikbal'den bir koltuk satın aldım. Aldığım koltuğun kumaşını ve rengini değiştirmek istedim. Samsun İstikbal yetkili servisi, kumaşı düzgün kesmemiş ve dalgalı bir şekilde dikmiş. Ayrıca, resimde gördüğünüz gibi alt kısmında deriye benzeyen orijinal bölümü kesip, Japon yapıştırıcısı ile onarmaya çalışmışlar. Koltuk 45 gün sonra teslim edildi. Ancak teslimattan 1 hafta sonra yapıştırılan şerit düştü. Servisi aradım, koltuğu aldılar ve 10 gün sonra geri getirdiler, fakat durum daha da kötüye gitmişti. Şerit yine düştü, servis yine tamir etti ancak bu da uzun sürmedi ve bir kez daha düştü. Bu sırada garantisi bitmiş ve benden servis ücreti talep edilmişti. İlk koltuk geldiğinde iadesini talep etmiştim. Bana, üç defa aynı sorun yaşanırsa değişim yapılacağı söylendi. Kabul ettim ve bugün benden yine ücret istendi. İstikbal'in kendi hatalarından dolayı mağdur oldum ve marka diye güvendiğim İstikbal'den memnun kalmadım. Gerekli ses kayıtları ve evraklarla şikayetimi dile getireceğim ve Tüketici Hakları'na başvuracağım.

08 Şubat 2024 15:55 (Şikayetten 3 dakika sonra)

15 Şubat 2024 13:30

Sayın İlgili Tüketicimize gerekli bilgi aktarımı yapılmıştır. Konuyu bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, istikbal Müşteri Hizmetleri

Ezgi sonuçtan hiç memnun değil

İstikbal Mobilyanın Koltuğundaki Kumaş Kalitesi Kötü Çıktı

01 Ağustos 2024 15:38