Ezgi sonuçtan hiç memnun değil

İstikbal Mobilyanın Koltuğundaki Kumaş Kalitesi Kötü Çıktı

İstikbal Mobilyanın Koltuğundaki Kumaş Kalitesi Kötü Çıktı
01 Ağustos 2024 15:38

İstikbal mobilyadan yaklaşık olarak 6 ay önce koltuk takımı aldık. Daha önceden buraya şikayetimi yazmıştım ve konu ile alakalı dönüş yapılarak evimize servis gönderdiler. Koltuklarda dikiş yamukluğu var diye şikayet etmiştim Ama evimize gelen servis çalışanları dikişlerde bir şey olmadığını kumaşın bu şekilde olduğunu bildirdiler. Asıl sıkıntının koltuklardaki kumaşta olduğunu söyleyince eşim ve ben çok şaşırmıştım. İlerde kumaşın kendini salacağını ve büzüşüp bir şekilde toplanacağını ve ip atacağını söylediklerinde çok şaşkınlık yaşamıştım ve herhangi bir form düzenlemeden gittiler çalışanlar. Bende kullanıp göreceğiz dedim eşime. Koltuklar geleli 6 ay oluyor ve kumaşta ip atmaları oluşmaya başladı sanki kumaş yeniyormuş gibi bir kısmında belirtiler var. Bu koltukların değişimini istiyorum kalite bu kadar düştü mü istikbalde. Benim evimdeki tüm mobilyalar İstikbal ve ikinciye istikbalden koltuk takımı alıyorum ve büyük bir üzüntü içerisindeyim henüz daha borcu bitmeden üstüne bir de bu şekilde üründe sıkıntılar oluşmaya başlayınca üzüldüm doğrusu. Koltuklardan soğudum resmen. Bir an önce bu koltukların değişiminin yapılmasını istiyorum kumaş değişimi kesinlikle istemiyorum. Çünkü daha önceden de yapılan şikayetleri okudum ve insanların mağdur olduklarını gördüm. Koltukların resimlerini de paylaşacağım sizinle ve bu üründeki sıkıntı küçük bir bölüm ama bu bölüm giderek büyüyecek. Konu ile alakalı dönüşlerinizi bekliyorum. Eğer sonuç alamazsam Tüketici Hakem Heyeti'ne de başvuracağım

01 Ağustos 2024 15:40 (Şikayetten 2 dakika sonra)

01 Ağustos 2024 15:51

Sayın İlgili Tüketicimize gerekli bilgi aktarımı yapılmıştır. Konuyu bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, istikbal Müşteri Hizmetleri

Özlem sonuçtan hiç memnun değil

14 Şubat 2025 09:03
İstikbal Mobilya'da Bitmeyen Sorunlar
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

13 Nisan 2024 11:54
İstikbal Ve İstikbal Servisinin Mağduriyet Başarıları
Eda sonuçtan hiç memnun değil

02 Aralık 2024 10:40
İstikbal Mobilya'da Kalite Sorunu Ve Müşteri Mağduriyeti
Funda sonuçtan hiç memnun değil

09 Ekim 2023 01:32

İstikbal Kategorileri