Hasan sonuçtan memnun

28 Ekim 2023 00:26
Hasan'ın Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler”

03.04.2023'de Erzurum sultan mağazalarından İstikbal mobilyanın 2 adet talia 3'lü kanepesini aldım. Ürün geldikten 2 ay sonra kanepenin ön kısmında çökme oluştu. Servis aldı bakımını yaptı getirdi. Ama sorun devam etti. Bu sefer diğer kanepenin kumaşında tiftiklenme oldu. Servis kaydı oluşturdum memnun kalmadığımızı beyan ettim. Değişim talebinde bulundum. 04.10.2013'de ürünleri aldılar. Bugün mağaza yetkilisiyle görüştüm servis kumaş değişikliği talebinde bulunmuş. Ürünlerde herhangi bir sıkıntı yok demişler.
Şimdi sinek küçük mide bulandırır tekrar tekrar sıkıntı olunca nasıl olacak her seferinde servise mi göndereceğim.
Başka bir ürünle değişim istiyorum bu çok mu zor bir şey. İllaki Tüketici Mahkemesi'ne mi başvurayım. Sorunumun kısa süre içinde çözülmesini arzu ediyorum.

28 Ekim 2023 00:30 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Hasan
Hasan
31 Ekim 2023 09:59

Teşekkürler

06 Kasım 2023 15:54

Sayın İlgili, Tüketicimizin bildirmiş olduğu iletişim numaralarından ulaşılamamıştır. Konu hakkında iletişim hattımızı aradığı taktirde gerekli bilgi aktarımı yapılacaktır. Saygılarımızla İstikbal A.Ş. Müşteri Hizmetleri

06 Kasım 2023 15:54

Osman sonuçtan hiç memnun değil

Koltuklarda Sürekli Batma Ve Yumuşama Sorunu

19 Nisan 2025 12:01

İbrahim
21 Ağustos 2024 12:46
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Hüseyin
25 Nisan 2025 17:40
6 Aylık Koltukta Tiftiklenme Ve Sünger Sorunu, Değişim Talebim Reddedildi
Halil sonuçtan hiç memnun değil

27 Şubat 2025 20:59

29 Kasım 2023 00:15