Alper sonuçtan memnun değil

İstikbal Life Yatak Pedi Yırtılması

İstikbal Life Yatak Pedi Yırtılması
28 Mart 2024 15:39

Merhaba,
İstikbal'den aldığımız İstikbal Life yatağın pedini ilk defa çamaşır makinesine attım, deforme oldu, yırtıldı. Servis geldi. 'Makine yırtmış, bizim yapacak bir şeyimiz yok' diyerek gittiler. Ürünü satarken 'makinede yıkanabilirsiniz' diye bilgi veriyorlar. Sonrasında yatağı satan bayiyi aradık, onlar da 'biz bir satıcıyız, biz bir şey yapamıyoruz' diyorlar. Bu soruna kim çare bulacak? Bundan sonra ilgisiz ve alakasız oldukları için önermeyeceğim ve tercih etmeyeceğim. Yatağa verilen paralar da azımsanacak paralar değil. Ürüne satarken arkasında duruyorsanız, problem olduğunda da durmanız gerekmez mi? Bu şekilde büyük firmaların böyle davranmasını etik bulmuyorum.

28 Mart 2024 15:40 (Şikayetten 1 dakika sonra)

29 Mart 2024 15:58

Alper
Alper
30 Mart 2024 13:39

Merhaba, Bu yazdığınız cevap olarak mi değerlendirmeliyim bilemedim. Diğer bir konumuzda ben bu sorunu şikayet vara yazacağım dediğimde Bolu'da ki bayimiz eşimi bende sizi mahkemeye veririm diye söylemiş. Bu şekilde tehdit edilmesi doğru ve etikmidir bilemedim. Bu şekilde müşterilerin tehdit edilmesini onaylıyor musunuz.

Sibel sonuçtan memnun

20 Kasım 2023 16:08
Talha sonuçtan çok memnun

18 Ekim 2023 18:32
"Yeni yatak pedi ve kahve fincan takımı için teşekkür ederim."

24 Temmuz 2025 23:39
Bahadır sonuçtan memnun değil

Bahadır
16 Aralık 2024 19:17
Can sonuçtan hiç memnun değil

10 Yıl Garantili Yatak 3 Ayda Çöktü, Mağdur Edildim

01 Temmuz 2025 10:28