Emre sonuçtan çok memnun

23 Kasım 2024 17:13

İstikbal yetkili satıcısı olan Gaziantep Nadir Mobilya mağazasından aldığım Lena modeli koltuk takımı sadece birkaç ay içerisinde tüylenme ve pamuklanma yaptı. Ürünü almış olduğum mağaza yetkilileri ve İstikbal müşteri hizmetleri ile görüşmemde, ürünün hatalı olduğunu kabul etmelerine rağmen bir türlü aksiyon alıp harekete geçmiyorlar. Yasal süreci başlatmadan önce son kez burada şikayetimin çözülmesini talep ediyorum.

05 Aralık 2024 17:35

Daha önce istikballe alakalı şikayetimi buraya iletmiştim servis personeli olduğunu söyleyen biri evime gelip ürünün fotoğraflarını çektiğini söyleyip bölge yöneticisine gönderdiğini beyan etti göz kararıyla bakan kişi resim üzerinden bilim adamı edasıyla ürünün hatalı olmadığını söylediler

23 Kasım 2024 17:15 (Şikayetten 1 dakika sonra)

25 Kasım 2024 13:10

Sayın İlgili Tüketicimize gerekli bilgi aktarımı yapılmıştır. Konuyu bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, istikbal Müşteri Hizmetleri

19 Ağustos 2025 23:07
istikbal-lena-koltukta-7-ayda-kumasta-deformasyon-ve-iplik-atmasi-yasadim-2.jpg
istikbal-lena-koltukta-7-ayda-kumasta-deformasyon-ve-iplik-atmasi-yasadim-1.jpg

25 Mayıs 2024 16:46

Aldığım Lena Koltuk Takımında Kumaş Deformasyonu Ve Çözüm Eksikliği

20 Ağustos 2025 15:02
Selim sonuçtan hiç memnun değil

Aldığım Köşe Takımında Kısa Sürede Deformasyon Ve Tüylenme Yaşadım Çözüm Bekliyorum

21 Ağustos 2025 13:43
aldigim-kose-takiminda-kisa-surede-deformasyon-ve-tuylenme-yasadim-cozum-bekliyorum-2.jpg
aldigim-kose-takiminda-kisa-surede-deformasyon-ve-tuylenme-yasadim-cozum-bekliyorum-1.jpg

Koltuk Takımı Kumaşı Sorunu Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

04 Ekim 2025 16:11