Muhsin sonuçtan memnun

05 Ekim 2023 17:02

İstikbal'den figüre koltuk takımı aldım maalesef berjerin ayağı kullanmaya başlamadan ufak bir iteklemeyle kırıldı. Ayağı dıştan demir gibi görünüyor ancak plastik ve içine ince parmak kalındığında bir plastikle ayak yapmışlar. 2 gün sonra 3'lu koltuğun ayağı kırıldı, paramızla rezil oluyoruz. Kaliteli diye İstikbal'i tercih etmenin pişmanlığını yaşıyorum. Hiç kullanamadık, koltuklar yerde yatıyor. Müşteri hizmetlerini aradım ancak paralı değişim yapacaklarını söylediler. Ayaklar çok ince, İstikbal kalitesine hiç yakışmıyor. Yasal olarak haklarımı sonuna kadar arayacağım.

05 Ekim 2023 17:05 (Şikayetten 2 dakika sonra)

06 Ekim 2023 17:20

Teşekkürler yok

25 Ekim 2023 17:53

25 Ekim 2023 18:14

Müşterisi hizmetleri telefonu sürekli bakımda her aradığımda kimseye ulaşamıyorum ayaklar değişti yenisiyle ama aynı ince kalitesiz ayak urunu iade etmek istiyorum yetkili bulamıyorum

09 Kasım 2024 18:09
İstikbal Koltuk Takımı Hayal Kırıklığı
Tahir sonuçtan hiç memnun değil

31 Aralık 2024 11:03

02 Aralık 2024 19:33