Elif sonuçtan hiç memnun değil

26 Aralık 2024 10:37

Belediyenin sunmuş olduğu Yenidoğan destek paketine başvuru yaptım ve başvurum Değerlendirme Kurulu’nun yaptığı kontroller neticesinde dosyanızın kapatılması uygun görülmüştür diyerek cevaplandı. Reddedildi onaylandı va demeden ya da dosyanın neden kapatıldığı yazılmadan direk kapatıldı deniyor. Sebebini öğrenmek istiyorum. Bu desteği alabilmek için fenomen mi olmamız gerekiyor? Başvuruyorsak sebebi bellidir. İhtiyacımız vardır. Yani ya. Evde asgari ücretle çalışan tek kişi olması o kişinin ben olmam ve hamile olmam mecburi izine çıkacak olmam yani hiç gelirimin kalmayacağı sizin için yeterli bir sebep deği, l mi. İlla ki biraz takipçim mi olması lazım reklam mı yapmam gerekiyor. Bundan sonra bende belediye ve devletin bana faydasına göre oy atacağım o zaman en ufak kriter sağlanmamasında oyumu vermeyeceğim. Ayıptır ya!

31 Ocak 12:10

28 Ocak 11:43

26 Aralık 2024 13:37 (Şikayetten 2 saat sonra)

Değerli vatandaşımız, Başvurunuz 1-64433745803 numarası ile kayıt altına alınmıştır. İletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile https://cozummerkezi.ibb.istanbul/ üzerinden başvurunuzu takip edebilirsiniz.

Değerli vatandaşımız, Başvurunuzla ilgili tarafınıza telefonla süreç hakkında bilgilendirme yapılmıştır. Süreçlerimizin iyileştirilmesine katkıda bulunduğunuz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

Elif
02 Ocak 08:54
Yenidoğan Destek Paketi Başvuru Sürecinde Belirsizlik Ve Haksızlık

Hala kapandı olarak görünüyor bir sonuca varılmadı ki buradan cevap vermeniz anlam ifade etmiyor

25 Şubat 23:40

Yenidoğan Destek Paketi Başvurum Neden Reddedildi?

13 Şubat 21:55
Leyla sonuçtan hiç memnun değil

Yenidoğan Destek Paketi Başvurum Anında Reddedildi Nedenini Öğrenemiyorum

22 Eylül 18:32
yenidogan-destek-paketi-basvurum-aninda-reddedildi-nedenini-ogrenemiyorum-1.jpg
Gamze sonuçtan hiç memnun değil

İBB Destek Paketinde Adil Değerlendirme Yapılmıyor, İhtiyaç Sahipleri Mağdur Ediliyor

25 Nisan 15:11
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kategorileri