Cansu sonuçtan hiç memnun değil

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sarıyer'de Sürekli Su Kesintisi Sorunu

30 Eylül 2024 23:54

Sarıyer/F. S. M Mahallesi Bıçkın Sokak. 1 haftadır günde birkaç saat su geliyor, sonra kesiliyor. İSKİ'nin resmi sitesinde de su kesintisi yok gözüküyor. 153'ü arıyorum, kot farkından dolayı gelmemiştir, gelir deniyor. 2. katta oturuyorum. 19:00'dan bu yana neyin kot farkı, basıncı dalga mı geçiyorlar? Bütün bina, mahalle aynı şekilde. 1 haftadır mahvolduk. İstanbul'un göbeğinde yaşanan bu soruna çözüm bulur musunuz İBB?

01 Aralık 2024 13:28

Bugün 1 Aralık yine sular kesik günlerden pazar. Dün de kayıt açtım dün de sular kesikti. Ne olacak böyle? İSKİ resmi sitesinde su kesinti bilgisi her zamanki gibi yok şaka gibi. İstanbul büyük şehir Belediyesi eylülden beri kayıt açıyorum şu an aralık bu rezillik ne zaman düzelecek

11 Kasım 2024 20:25

Bıçkın sokak yine sular kesik bıkmadan her gün yazacağım. Her kestiğinizde. Çözüm hala yok en son yasal yollara sosyal medyaya tüm bu yazdıklarımla tarih tarih video video sesimi ne kadar duyurabilirsem o kadar paylaşacağım. Bıktık artık evde su yok su biri çözüm bulsun yıl 2025 olacak evde sular akmıyor. Tek bir yetkili arayıp şu adrese kontrole gelmedi insanların çoluğu çocuğu var

06 Ekim 2024 11:29

Bugün pazar ve yine sular kesik İSKİ ve İBB temel ihtiyaçlarımızı karşılayamıyoruz ekrem İmamoğlu bey

05 Ekim 2024 12:17

Yine sular kesik ve yine iskinin resmi sitesinde su kesintisi yok gözüküyor FSM Mahallesi bıçkın sokak neden sürekli sular kesiliyor ve neden kesinti yok gösteriliyor resmiyette İBB? Bugün hafta sonu kesinti bilgisi gözükmediği için arıyoruz bilgi de alamıyoruz daha diğer şikayetimi bu konuyla ilgili geçen hafta yaptım sonuç yine aynı

03 Ekim 2024 14:39 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli vatandaşımız, Başvurunuz 1-62966566699 numarası ile kayıt altına alınmıştır. İletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile başvurunuzu takip edebilirsiniz.

Cansu
Cansu
03 Kasım 2024 11:25

Başvuru yapsam ne olacak her gün bu adreste 4 saat su yok kalan saatlerde azıcık akıyor doğalgaz bile suyu algılamıyor duş alamıyoruz İBB problem ne ise artık çözebilir misiniz rica ediyorum gerekiyorsa buyurun adresime gelin bakın

Değerli vatandaşımız, Başvurunuzla ilgili tarafınıza telefonla süreç hakkında bilgilendirme yapılmıştır. Süreçlerimizin iyileştirilmesine katkıda bulunduğunuz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

01 Ekim 2024 13:39
Emel sonuçtan hiç memnun değil

25 Eylül 2023 00:05
Tuğba sonuçtan çok memnun

04 Haziran 2024 11:08
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

05 Aralık 2024 16:48
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

17 Eylül 2023 14:18

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kategorileri