İSKİ'de Müşteri Hizmetleri Ve İletişim Sorunları

25 Kasım 2024 10:54

25.11.2024 tarihinde Beşiktaş ve Sarıyer İSKİ ile ilgilenen yeri aradım. 0212 301 74 00 telefonunu açan M**** bey akıl veriyor. Şu numarayı arayın diye bir daha beni aramayın der gibi. Verdiği 0212 301 74 68-31 numaraları birkaç kere aradım meşgule atıyor ya da açıp kapatıyorlar. İlk aradığım numarayı arıyorum açmıyorlar ya da kapatıyorlar diye. Bana verdiği ikinci akıl Axis AVM nin yanında İSKİ açmıyorlarsa yoğunlardır, ayaklarına gidin. İSKİ firmasındaki rahatlığı gayet iyi bilen duyan biriyim, bana yoğun methiyeleri düzmesi ayrıca komik. Sayacımın bozuk olmasından kaynaklı ödediğim yüksek rakamlar onların umurumda değil ki müşteri memnuniyeti sıfır. Böyle iş bilmezlerin oralarda çalışıp donanımlı insanların dışarıda işsiz dolaşması da ayrı tabi.

25 Kasım 2024 15:04 (Şikayetten 4 saat sonra)

Değerli vatandaşımız, Başvurunuz 1-63893923577 numarası ile kayıt altına alınmıştır. İletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile başvurunuzu takip edebilirsiniz.

Değerli vatandaşımız, Başvurunuzla ilgili tarafınıza telefonla süreç hakkında bilgilendirme yapılmıştır. Süreçlerimizin iyileştirilmesine katkıda bulunduğunuz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

Sumeye sonuçtan çok memnun

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İSKİ Abonelik Sonrası Su Bağlanmaması Ve İlgisiz Müşteri Hizmeti

07 Ekim 2025 11:00
"İbb çözüm merkezi arayarak yardımcı olmak istedi ben sorunumu halletmiştim uğraşmalar sonucu sorun yaşadığın İSKİ personellerine değil de İbb çözüm merkezi çalışanlarına teşekkür ederim duyarlı davranıp sorunumu çözmek için geri dönüş yapıp şikayetimle ilgilendikleri için"

01 Ekim 2024 23:27
Sular Kesik İSKİ İlgilenmiyor
Sular Kesik İSKİ İlgilenmiyor

01 Ağustos 2023 15:02

26 Eylül 2023 22:26
Volkan sonuçtan hiç memnun değil

30 Aralık 2024 18:18

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kategorileri