Recep sonuçtan hiç memnun değil

İSKİ Sayaç Okuma Personel

18 Eylül 2024 13:43

Merhaba, Kariyer İBB'den ismi İSKİ sayaç okuma işine başvurdum. Daha sonra İSKİ tarafından arandım, çalışmak ister misiniz diye soruldu. Evet, isterim dedim. Mülakata gittim, size mesaj göndereceğiz dediler. 1 ay olmak üzere Halen ses seda yok. Gereğinin yapılmasını arz ederim.

20 Eylül 2024 09:31 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli vatandaşımız, Başvurunuz 1-62729591767 numarası ile kayıt altına alınmıştır. İletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile başvurunuzu takip edebilirsiniz.

Değerli vatandaşımız, Başvurunuzla ilgili tarafınıza telefonla süreç hakkında bilgilendirme yapılmıştır. Süreçlerimizin iyileştirilmesine katkıda bulunduğunuz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

Yorumlar (81)

İsmail

Arkadaşlar işe alındım isper aradı fotoğraf ve adlı sicil kaydıyla mesaj atacağımız yere gelin dedi teklifş kabul ettim haber gelen var mı başka hepimiz hakkında hayırlısı olsun

Tanju

Nasıl ver nereden öğrendiniz.? Bilgi verirseniz bizde soralım

Serkan

Arkadaşlar ben bugün öğrendim bir yerden olumsuz havuzuna düşmüş yani iptal boşa bekledim

Tanju

Grev bitti anlaşma sağlandı inşallah alımlar başlar hayırlısı halen arayan soran yok

Serkan

Kardeşim size mülakat ta ne dediler tam olarak

Ersel

Neyse artık hayırlısı bizi aramadılar yalan oldu

Ersel

Benim dediğim 1. Alımlar için şu an 2. Alımlar ne zaman olur onu bilemem onun sureci farklı ama isper devam ediyor der sana net bilgi vermez bekle der

Serkan

7 8 ay sonra işe başlayan bir arkadaşla görüştüm güvenlik görevlisi 5 ay sonra çağrılan birkaç kişi daha tanıdığım var 1.5 ay sonra başlayan da var yani süreçler değişebiliyor isperle bende görüştüm süreç devam ediyor dediler ama ne zaman olur belli değil İbb ik dan gelecek isim listesine göre arıyorlar

Ersel

Yani isperle görüşmek bir şeyi değiştirmez onlar sallar sana net bilgi vermez bilse bile başından atar bekle der geçer eğer dediğim gibi aramadılarda kesin kalmışsındır bir şeyden aramazlar daha yani

Ersel

Pazar günü aramadılarsa yalan olmuştur daha da aramazlar İsper i arasanda ulaşamazsın onların sistemi ara ulaş değil farklı arasanda çalar çalar geçer oto sistem kısacası aramadılarsa yalan olmuştur bende dahil seneye artık.

Tanju

Görüştüm isper le aralık ayında 400 kişi mülakata girdi şu anda iş teklifi için arananlarında alımları durduruldu süreç devam ediyor dedi Kimse net bir cevap vermiyor beklemeye devam

Serkan

Her mülakata giren aranmıyor demek ki olumlu olana dönüş yapılıyor

Tanju

Dün kaç kez aradım isperi sabahta aradım açmıyorlar

Arayan yok bekliyoruz

Yasin

Bugün tekrar aradılar. İhbar sürem olduğu için vazgeçtik dediler. Bir sonraki ilk alımda sizi arayacağız dediler. Sanırım herkes grevde olduğu için acil işbaşı yapacak eleman arıyorlar.

Ersel

Beni hala arayan olmadı anlamadım.

Yasin

Beni de pazar günü cep numarasından aradılar ve ise alindigimi. Hatta hemen pazartesi işbaşı yapmamı istediler fakat çalıştığım için hemen başlayamam dedim. İhbar süremi sorup ise başlayabileceğim tarihi sordular. Şartları söylediler. İşe alındık sanırım. Herkesin hakkında hayırlısı olsun.

Serkan

Pazar günü aranması şaşırtıcı ama süreç çok uzadı olumlu olumsuz bir bilgi yok

Tanju

Pazar akşamı nasıl arandınız onu merak ettim 2 fotoğraf adli sicil kaydından başka bir şey istemedilermi evrak listesini yazsanız bana pek inandırıcı gelmedi yazdıklarınız bende isperi aradım öğleden sonra telefonlara bakan yok ama sabah açmışlardı Aralık ayından beri bekliyoruz

Ersel

Arkadaşlar isper ile görüşen oldu mu ben arıyorum ama ulaşamıyorum

Serkan

Hayırlı olsun kardeşim bizde ses seda yok henüz

Aynen bende

Tanju

İsperle görüştüm herkes sahada 2-3 gibi tekrar ara görüştürelim sizi dediler işe alımlar başladımı diye soracaktım böyle bir cevap aldım aralıktan beri bekliyorum bende

Ersel

Bana hala dönüş olmadı bekliyorum ama bakalım

Cibo

Ben kabul etmedim köpek muhabbetinden dolayı çağrıldım ama köpek olayı sıkıntı benim için eline kopeksavar verseler bile sorun yani

Maaş hakkında bilgi verdilermi

İsmail

Evet kardeşim aksam üzeri aradılar ins sana da haber gelir

Ersel

İsmail bugün mu haber geldi

İsmail

Teşekkürler ederim belki yarın ararlar yoğundur ins size de haber gelir

Ersel

Hayırlı olsun bana daha haber gelmedi bekliyoruz daha

Samet

Bir bilgisi olan var mı alımlarla ilgili

İsmail

Arkadaş işe alındım isper aradı fotoğraf ve adlı sicil kaydıyla mesaj atacağımız yere gelin dedi teklifş kabul ettim haber gelen var mı başka

Rafet

Büyük ihtimalle daha alim olmaz mı yemin ederim bu kadar bekledik sorun olmaz umarım şanssızlığımıza bakin.

İsmail

Ben gecen gün isperle görüştüm süreç devam ediyor olumsuz bir durum yok İBB ik listeleri gelmesini bekliyoruz dedi bilmiyorum ne olacak süreç bayağı uzadı hakkımızds hayırlısı olsun

Osman
Osman

Yine bir alım ilanı olmuş bu sefer 15 kişi anlamıyorum artık

Serkan

Artık alım olmaz bu saatten sonra bence

Serkan

Tekrar başvuru yapmak gerekiyor mu bilgisi olan var mı

İsmail

Vallahi kardeşim yapmak isteyen yapsın ama sonuçta biz mülakata çağrıldık haber bekliyoruz ins haber gelirde işe baslarız

İsmail

Arkadaşlar isperle görüştüm süreç devam ediyor haber bekliyoruz dedi adam İBB insan kaynakları liste gönderecek biz sizleri arayacağız dedi bizde isper olarak haber bekliyoruz dedi ama ne zaman olur bilemeyiz dedi

Tanju

17 aralıkta bende sayaç okuma mülakata katıldım halen haber bekliyorum aramaya başladılar alımlar başladı o zaman gittiğinde listeyi görürsün aslında hayırlı olsun darısı bizlere

Emre

Aynı şeyleri bana söylemişti 2 3 gün önce zamanı belli değil dedi beklemedeyiz bizde dedi

İsmail

Vallahi isper aradım tel cevap vermiyor ispere ulaşan varsa bunu sorsun isper sayaç okuma eleman nı açmış 18 tane bu alımları bizle ilgisi var mı bizim mülakatlar boşuna gitmesin o kadar bekledik

Kurum dışı alımda evet

İsmail

Evet gördüm anlamadım vallahi isper aradım tel cevap vermiyor ispere ulaşan varsa bunu sorsun bu alımları bizle ilgisi var mı bizim mülakatlar boşuna gitmesin o kadar bekledik

Serkan

Arkadaşlar tekrar sayaç okuma ilanı açılmış geri dönüş yapılan oldu mu

Nerede açmışlar ilanı

İsmail

Kardeşim geri dönüş olmadı haber bekliyoruz ilan nerede kurum dışı ilanlarda mı

Serkan

Arkadaşlar var mı bir haber alan

İsmail

Geri dönüş olmadı haber bekliyoruz

Rafet

Arkadaşlar geri dönüş oldu mu kimseye yazarsanız

Aynen inşallah olur 3 aydır bekliyoruz

İsmail

İns beklediğimize değer çok uzun oldu süreç

Emre

Arkadaşlar görüştüm ben İSKİ genel merkeziyle Şu anda herhangi bir sıkıntı yok durdurulma etme gibi süreç hala devam ediyor olumsuz bir şey yokmuş ancak ne zaman belli olur bilmiyoruz dediler yani süreç devam ediyor

Ersel

Aynen bende şimdi aradım isper i beklemede dediler ama büyük ihtimalle kaldı yani öyle görünüyor alım olmayacak

Samet

Bende isperle görüşme yaptım şu anlık alımlar beklemede dendi

Ersel

Ama inşallah öyle bir şey yoktur

Emre

Neden durdurulmuş olduğunu sordun mu

Ersel

İSKİ de insan kaynakları öyle dedi

Kim diyor iptal olduğunu

İsmail

Ersel kardeş aldığın bilgi kesinmi nereden öğrendin

İsmail

Ersel kardeş alımların durdurulduğunu nereden öğrendim kim söyledi

Ersel

Arkadaşlar alımlar durdurulmuş kötü oldu seneye ancak :(

Bir haber yok daha

İsmail

Arkadaşlar geri dönüş alan var mı

Ersel

Bende Aralık ayında girdim mülakata ama haber yok. Tahminin Haziran ayının bulur gibi geliyor bayramdan sonra ama bakalım

En geç 3 ay içinde dönüş olur dediler tam 3 ay oluyor bu ay

Rafet

Bu ay olsun artık inşallah hepimiz gireriz

İsmail

Arkadaşlar ben isperle görüştüm İSKİ’den haber bekliyoruz dedi listeler gelecek sızı arayacağız dedi ama süreç uzun sürüyormuş hakkımızda hayırlusı olsun

Emre

Hala bir ses seda yok bekliyoruz

Serkan

Arkadaşlar bende aralık 11 de girdim iskide mülakata henüz geri dönüş olmadı 3 aya kadar sürebiliyor dediler süreç

İsmail

Arkadaş aralık ayında İSKİ genel merkezde sayaç Okuma elemanı mülakat girip haber gelen var mı

İsmail

Bende aralık ayında mülakat girmiştim Rafet ve cibo size sayaç okuma ile geri dönüş oldu mu

Rafet

Şu anlık geri dönüş olmadı çalışmıyorum da bilgi verende yok issiz oldugumuzuda biliyorlar Mart ayını bekliyorum bakalım ne olacak hakkımızda hayırlısı. Alindikmi alinmadikmi bari söyleseler

İsmail

Merhaba arkadaşlar bende aralık ayında İSKİ genel merkez sayaç Okuma elemanı olarak mülakata gırdım size geri dönüşler oldu mu

Aynı şekil bende gittim aralık ayında 3 ay süreci var dediler bekliyoruz hala

İsmail

Vallahi recep kardeş bayağı kısı emekli olmuş sayaç okumaya eleman alıncak dediler gittik görüşmeye 2 ayı geçti haber bekliyoruz ama daha eleman alımı olmamış ama alacaklarını söylüyorlar

Recep
Recep

Geri dönüş olmadı

Serkan

Recep bende başvuru yaptım İSKİ sayaç okuma için mülakatım iyi geçti sonucu bekliyorum bende mülakat sonucun için aradilarmi seni basladinmi ise

Rafet

Bende 17.12.24 de mülakata girdim bana mart ayı gibi dediler belli olur size de öyle bir şey dedilermi uzun zaman süreç olumlu olumsuz belli olsa sizlere de 3 aylık zaman verdilermi.

Cibo

Serkan bende yarın mülakata gideceğim nasıl oluyor görüşme neler diyorlar herkesi aliyorlarmi yoksa elememi oluyor yayanmi calisyorsun araçla falan mi bir de sivil elbise maaşları sorcaktim detayları anlatırsan sevinirim

14 Eylül 2024 03:58

Geri Dönüş Olmuyor İBB