İBB Sosyal Yardım Sonucu Sorgulama

Esra
22 Mart 2024 06:2511.076

İBB'den başvuru yaptım, 'başvurunuz planlama havuzundadır' diye bilgi aldım. Kaç aydır bekliyorum bir sonuç alamıyorum niye bu kadar bekliyoruz ne zaman sonuçlanır başvurunuz değerlendirme kurulunun onayına sunulmuştur yazıyor her baktığımda aynı artık bir an önce beklemekten yoruldum

22 Mart 2024 16:45 (Şikayetten 10 saat sonra)

Değerli vatandaşımız, Başvurunuz 1-59806260698 numarası ile kayıt altına alınmıştır. İletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile başvurunuzu takip edebilirsiniz.

Değerli vatandaşımız, Başvurunuzla ilgili tarafınıza telefonla süreç hakkında bilgilendirme yapılmıştır. Süreçlerimizin iyileştirilmesine katkıda bulunduğunuz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

Yorumlar(5)

Ahmet
Ahmet
16 Haziran 2025 11:00

Başvurumu yapalı 6 dan fazla oldu her girip baktığımda başvurunuz değerlendirme kurulu nun onayı sunulmuştur diyor 4-5 aydır hep bunu görüyorum ne zaman onay alacak bizi bu şekilde bekletmeye hakkınız yok lütfen bir an önce sonuca varsın artık bizi bu kadar bekletmeye hakkınız yok

13 Kasım 2024 01:27

5 aydır bekliyorum değerlendirme havuzunda diyorlar her aradığımda bu ne iştir

Berfobaran
Berfobaran
Şikayeti Çözüldü
1 Kasım 2024 03:11

İBB'den başvuru yaptım, 'başvurunuz planlama havuzundadır' diye bilgi aldım. Bekliyorum bir sonuç alamıyorum niye bu kadar bekliyoruz ne zaman sonuçlanır başvurunuz değerlendirme kurulunun onayına sunulmuştur yazıyor her baktığımda limit yükselme olacaktı lütfen en kısa zamanda bilgi verirseniz sevinirim

22 Eylül 2024 19:28

İbb den yardım alıyordum fakat hiçbir sebep yokken kesildi 3 çocuk okuyor ve evimiz kira neden durduk yere kesildi lütfen bilgi verir misiniz

Meltem
Meltem
8 Eylül 2024 21:53

İyi aksamlar İBB yardım alıyordum yardımı kesilmiş uygun görmemiş beni beş çocuk var bir tek esim çalışıyor 4tane öğrenci var

İBB Başvurusunda Uzun Süreli Bekleyiş Ve Bilgi Eksikliği

Hisam
12 Haziran 2025 14:23856

İBB'den başvuru yaptım, 'başvurunuz planlama havuzundadır' diye bilgi aldım. Kaç aydır bekliyorum. Bir sonuç alamıyorum....

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yardım Başvuru 4 Aydır Bekliyorum

Nüket
31 Ağustos 2024 03:031.187

İBB Sosyal Yardımı Şikayet

Menekşe
8 Temmuz 2024 20:26720

Tümünü Gör
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Tarafından Gönderilen Park Yatak Alt Mekanizması Kırık!

İstanbul BüyükşehirBelediyesi Tarafından Gönderilen Park Yatak Alt Mekanizması Kırık!

Hakan
İBB Halk Süt Bozuk Çıktı!

İBB Halk Süt BozukÇıktı!

Kemal
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Beşik Kırık Çıktı

İstanbul BüyükşehirBelediyesi Beşik Kırık Çıktı

Halime
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yardım Desteği Kesildi!

İstanbul BüyükşehirBelediyesi Yardım Desteği Kesildi!

Serap
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sosyal Yardımım Kesildi!

İstanbul BüyükşehirBelediyesi Sosyal Yardımım Kesildi!

Hakan
İstanbul Büyükşehir Belediyesi  Sosyal Yardımı Kesti!

İstanbul BüyükşehirBelediyesi  Sosyal Yardımı Kesti!

Öne ÇıkanKonular

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kategorileri