Barış sonucu yetersiz buldu

İBB Şoför Kartı Yenileme Sürecinin Çok Uzun Sürmesi Net Bilgi Alamama.

İBB Şoför Kartı Yenileme Sürecinin Çok Uzun Sürmesi Net Bilgi Alamama.
27 Eylül 2024 07:06
Barış'ın Teşekkür Mesajı
“Sorun Çözüldü”

İBB şoför kartı yenileme taksi şoförü olarak çalışıyorum. Evraklarını yenilemek için tekrar başvuruda bulundum. Hala aktif şoför olarak çalışıyorum ama sürecin ne kadar süreceği hakkında bilgi verilmiyor ve hala onay alamadım. Bu yüzden hem iş yapamıyorum hem de çalışamıyorum. Evraklarımın hepsi tam, eksiksiz ve sorunsuz şekilde sisteme yüklenmiş durumdadır ama süreç hakkında bilgi almak için aradığımda personeller ne zaman müsait olursa o zaman size dönüş sağlayacağız deniyor. Acil şekilde yardım istiyorum. Çözüme ulaşmasını talep ediyorum lütfen.

27 Eylül 2024 09:39

İBB şoför kartımı evrakların doğru olduğu halde onaylamamaktadır ve 48 saatten fazla bekliyorum gelen mesaj bir evrakın eksik olduğu yönünde fakat evrak telefonuma indirdiğimde doğru evrak yüklü olduğunu görüyorum bunu inceleyen arkadaş nasıl inceliyor bu kadar süre bekletip neden onaylamıyor 16 milyon İstanbul ya böyle mi hizmet veriyorsunuz şu anda ne zaman onaylanacağı belli değil Ticari araçta çalışmam gerekiyor ödemeleri var fakat çalışamıyorum Bu yüzden yani şu anda çalışanın keyfine kalmış durumdayım süre vermiyorlar ne zaman onaylanır Allah bilir İBB çözüm merkezine şikayet oluşturuyorum fakat incelenecek diye sadece geriye dönüş yapılıyor çözüm süreci çok uzun lütfen artık şu durumu çözün aşırı derecede mağdur durumdayım yüklediğim evrak doğru olduğu halde doğru değildir deniliyor.

27 Eylül 2024 17:12 (Şikayetten 10 saat sonra)

Değerli vatandaşımız, Başvurunuz ile ilgili süreç devam etmektedir. En kısa sürede dönüş sağlayacağız.

27 Eylül 2024 18:21
ibb-sofor-karti-yenileme-surecinin-cok-uzun-surmesi-net-bilgi-alamama-1.jpg

153 Çözüm merkezinden arandım fakat hala işlem çözüme ulaşmadı şoför kartı belgelerimde hata ya da eksik olmamasına rağmen hatalı diye belgemi onaylamadılar hala mağduriyetim devam ediyor daha hızlı çözüme kavuşmasını beklerdim ama maalesef bu evrakları kontrol eden saygıdeğer İBB çalışanının ne zaman kontrol edeceği belli olmayan o süreci beklemek zorundayım diyecek bir şey bulamıyorum lütfen çözüme kavuşturun artık rica ediyorum.

07 Ekim 2024 18:14

Sorun Çözüldü

Değerli vatandaşımız, numaralı başvurunuz sonuçlanmıştır. Başvurunuzun sonucuna iletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile giriş yaparak ulaşabilirsiniz. Süreçlerimizin iyileştirilmesine katkıda bulunduğunuz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

Şoför Kartı Başvurumun Gecikmesi Nedeniyle Mağduriyet Yaşıyorum

03 Eylül 2025 00:47
sofor-karti-basvurumun-gecikmesi-nedeniyle-magduriyet-yasiyorum-1.jpg
Ertuğrul sonuçtan hiç memnun değil

11 Ağustos 2025 21:08

05 Aralık 2024 19:34