İBB Şoför Kartı Sağlık Raporu Yükleme Sorunu

İBB Şoför Kartı Sağlık Raporu Yükleme Sorunu
16 Aralık 2024 00:323.961

İBB şoför kartı için EK7 sağlık raporunu PDF şeklinde yüklüyorum, ancak her seferinde hatalı olduğunu söylüyor. Doktor onaylı göz ve dahiliye raporlarım var. Artık şu sisteme bir çare bulun. Kaç gündür uğraşıyorum, işe başlamam gerek. Bir an önce çözüme kavuşması için talep ediyorum.

16 Aralık 2024 12:00 (Şikayetten 11 saat sonra)

Değerli vatandaşımız, Başvurunuz 1-64255144032 numarası ile kayıt altına alınmıştır. İletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile başvurunuzu takip edebilirsiniz.

Değerli vatandaşımız, 1-64255144032 numaralı başvurunuz sonuçlanmıştır. Başvurunuzun sonucuna iletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile giriş yaparak ulaşabilirsiniz. Süreçlerimizin iyileştirilmesine katkıda bulunduğunuz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

Ferdi
26 Aralık 2024 19:55

Teşekkürler sorunum çözüldü

Yorumlar(6)

20 Mart 2025 21:47

Kadir_karaerr ekle Instagram'dan mesaj at buraya izin vermiyor site.

20 Mart 2025 21:45

Özel hastaneden aldığım için göz ve dahiliye raporları kaşeli imzalı olacak. Ve baş hekim ya da yerine kim bakıyorsa onunda kaşeli imzası olacak. Sonra bu 2 raporu PDF birleştirme sitesine girip tek PDF yapıp yüklenecek tuhime. Aynı gün Okey veriyor sistem.

20 Mart 2025 21:34

Sorunu Nasıl çözdüler benim bir yakınım aynı dertte.

2 Ocak 2025 16:57

Melmas10 Instagram adım lütfen yardımcı olur musun nasıl hallettin

27 Aralık 2024 12:25

Nasıl çözdüler sorununu 1 aydır uğraşıyorum yardımcı olur musun

Şoför Kartı Sağlık Raporu Çıkmazı

İBB şoför kartı-sağlık raporu sorunu Geçen ay eski ehliyetimi, yeni tip ehliyetle değiştirmek için aile hekimimden EK-7...

1 Yorum

İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sokakta Uçuşan Sinekler İçin İlaçlama

İBB - İstanbulBüyükşehir Belediyesi Sokakta Uçuşan Sinekler İçin İlaçlama

İBB'nin İstanbul'lularla Alıp Veremediği Nedir?

İBB'ninİstanbul'lularla Alıp Veremediği Nedir?

Oğuz

Öne ÇıkanKonular