İBB Sedep Planlama Havuzu

15 Ağustos 2023 02:409.877

Bende sedep Sofra destek başvurusu yaptım başvurunuz olumlu diyor sorgulama da 153ü arıyorum mesaj gelecek diyorlar ne zaman geliyor. Bu mesaj anlamıyorum 1 sene bekleyebilecek olsak neden yardıma başvuralım lütfen acilen çözün şu durumu eve ziyarete de geldiler her şey olumlu ama mesaj yok aylardır

15 Ağustos 2023 08:52 (Şikayetten 6 saat sonra)

Değerli vatandaşımız, Başvurunuz 1-57912414410 numarası ile kayıt altına alınmıştır. İletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile başvurunuzu takip edebilirsiniz.

Değerli vatandaşımız, Başvurunuz sonuçlanmıştır. Başvurunuzun sonucuna iletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile ulaşabilirsiniz. Süreçlerimizin iyileştirilmesine katkıda bulunduğunuz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

Yorumlar(7)

Demet
Benzer Şikayeti Var
5 Haziran 2025 14:35

Bende 1.5 senedir bekliyorum yardımım olumlu ama hala planlama havuzu diyor

23 Mart 2025 17:53

Başvuru yaptım onaylandı deniliyor sistemde planlama havuzu yazıyor hala ne arayan var ne soran

30 Kasım 2024 13:19

2 ay önce sosyal yardım başvurusu yaptım Başvurum onaylandı hala planlama havuzunda gözüküyor demin 153'ü arayıp acaba beni mi yanlışım var diye teyit ettirdim Evet Onaylanmış hala 2 aydır beklemedeyim zor durumda olmuş olmasam zaten başvuru yapmazdım. Neden hala beklemediğim zaten ihtiyacım olmamış olsa neden başvuru yapayım

Mesude
Şikayeti Çözüldü
10 Ekim 2024 23:05

Ben neredeyse bir sene önce ekonomik desteğe başvuru yaptım sonra planlama havuzu da yazı geldi 153 ü aradım bir miktar para yatacak dedi seçimden önce sonra geçenlerde aradım iptal olmuş dedi seçimden sonra nedense, ben şimdi gebeyim yeni doğan paketine başvuru yapıyorum aktif başvuru var diyor ama başvuru yok arkadaşımın maddi imkanı iyi ona verdiler bana aktif başvuru var diyor 153 ilgilenmiyor kim bize yardımcı olacak?

6 Mart 2024 01:55

Yaklaşık 2 aydır evime gelindi bakıldı ve sedepte hem kupon hem de Sofra destek planlama havuzunda 153 u aradığımda ise mesaj bekleyin diyorlar ihtiyacım var ne zaman gelecek etrafımda ihtiyacı olmayan herkese yardım geldi bir bana gelmedi maalesef

Tuğba
Benzer Şikayeti Var
10 Şubat 2024 05:18

2 aydır hala planlama havuzunda görünüyor. Eğer yardim kabul edinmeyecekse oyalamayın lütfen gerçekten pes diyorum.

Sosyal Yardım Başvurum Sonuçsuz Kaldı, Kimse Dönüş Yapmıyor

4 Ağustos 2025 17:521.073

Haziran ayında İBB sedep'e sosyal yardım için internet üzerinden başvurdum. Başvuru sorgulama ekranında sorgulama yaptığ...

İBB’nin Tersine Göç Desteği Gerçekte Yok

İstanbul’da Sultanbeyli’de ikamet ediyorum. Google aramalarında İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin tersine göç ve taşınm...

Tümünü Gör
İstanbul'da Yaşadığım Sıkıntı

İstanbul'daYaşadığım Sıkıntı

Badır
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Cemil Topuzlu Parkına Tuvalet Yapılmıyor!

İstanbulBüyükşehir Belediyesi Cemil Topuzlu Parkına Tuvalet Yapılmıyor!

Erdem
İSKİ Maltepe Musluklardan Çamurlu Su Akıyor

İSKİ MaltepeMusluklardan Çamurlu Su Akıyor

Kübra
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Beyazıt Ordu Caddesi Kaldırımlardaki Dükkan Vitrinleri

İstanbulBüyükşehir Belediyesi Beyazıt Ordu Caddesi Kaldırımlardaki Dükkan Vitrinleri

İsmail
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Pencerem Küçük Ve Pencere Önü Park Ediliyor

İstanbulBüyükşehir Belediyesi Pencerem Küçük Ve Pencere Önü Park Ediliyor

Serdal
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ölüme Terk Edilmiş Sokak Kedisi!

İstanbulBüyükşehir Belediyesi Ölüme Terk Edilmiş Sokak Kedisi!

Burak

Öne ÇıkanKonular