İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yeni Doğan Paketi Başvurum Askıya Alındı!

16 Kasım 2023 14:12

Yeni doğan paketine başvurdum ancak başvurum askıya alındı. Neden askıya alındığını anlamadım. Çevremdeki herkese verilmişken, acaba evimiz veya arabamız olmadığı için mi yoksa kira evde oturduğumuz için mi askıya alındı? Uygun görülmediğimiz husus nedir, eşimin asgari ücretten başka geliri olmamasından dolayı mı uygun görülmediğimiz düşünüldü? Haklısınız, gerçekten ihtiyacımız olduğu için başvuruyoruz. İhtiyacım olmadan başvurmuş olsaydım belki bana da verilirdi. Lütfen başvuruma yeniden göz atılmasını ve araştırılmasını rica ediyorum.

16 Kasım 2023 15:02 (Şikayetten 50 dakika sonra)

Değerli vatandaşımız, Başvurunuz 1-58937265421 numarası ile kayıt altına alınmıştır. İletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile başvurunuzu takip edebilirsiniz.

Değerli vatandaşımız, Başvurunuzla ilgili tarafınıza telefonla süreç hakkında bilgilendirme yapılmıştır. Süreçlerimizin iyileştirilmesine katkıda bulunduğunuz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

Sevda
Sevda

Yeni dogan paketi için başvuru yaptım 7 ay önce hemen kabul oldu. Her aradığımda başvurunuz kabul olmuş paketiniz dağıtımda kargoya verilince arayacak lar dediler sağ olsunlar beklemede olan kabul olmuş başvurum askıya alınmış haklılar villada oturuyorum altımda jipler var. Ne diyeyim. Zaten durumum iyi olsa ihtiycacim olmazsa başvuru yapmazdım etrafımda durumu benden çok daha iyi olanlar alıyor neden ihtiyacı olan insanlar alamıyor anlamış değilim.

02 Haziran 2024 14:56
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

26 Aralık 2024 14:22
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yeni Doğan Paketi Başvurum Neden Askıda