İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Haliç Sosyal Tesislerde Kahvaltı Çok Kötüydü

03 Mayıs 2024 23:23

Merhaba, geçen hafta beş arkadaşımla birlikte Haliç Sosyal Tesisleri'ne gittik. Kapıdaki bayan bizi görünce, 'Hiç beklemenize gerek yok, çünkü yer yok.' dedi ve telefon numaramızı bile almak istemedi; 'En az dört saat bekleyeceksiniz.' dedi. Biz ise bekleyeceğimizi söyledik ve direndik. Aradan yarım saat bile geçmeden, nasıl olduysa bizi içeri aldılar. Kapıdaki bayan pek ilgili değildi. Neyse ki biz hemen kahvaltı söyledik. Ben menemen, kızartılmış patates ve çay istedim. Ancak menemeni söylemeseydim daha iyiydi; sadece domates rendesini ısıtmışlar, içinde çeyrek yumurta bile yoktu ve çok ekşiydi. Ben genellikle ekşi yemekleri severim ama bu sefer yiyemedim. Ekmeklere gelince, hiç sormayın; belki bir hafta önce pişmişlerdi, boğazımdan geçmedi. Kahvaltı bittikten sonra hesabı istedik ve toplu bir hesap geldi. Biz, yediğimiz her şey için ayrı ayrı ödemek istedik ama bu mümkün olmadı. Kasiyer bayan, durumla ilgili hiç ilgilenmiyordu. Lütfen yemekler ve personel biraz daha kontrol altına alınsın. O menemenin içinde en azından yarım biber olsaydı keşke.

06 Mayıs 2024 12:51 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli vatandaşımız, Başvurunuz 1-60335931607 numarası ile kayıt altına alınmıştır. İletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile https://cozummerkezi.ibb.istanbul/application/query üzerinden başvurunuzu takip edebilirsiniz.

07 Temmuz 2024 21:15

18 Temmuz 2023 17:34