İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Hamile Eşimle Avcılar'da Bekletildik!

17 Kasım 2023 19:00

Bugün İBB Avcılar sosyal tesislerine ailece yemeğe geldik ve kapıda isim yazdırırken 1,5 saat bekleyeceğimizi belirtti. İsminin M**** Hanım olduğunu öğrendiğim çalışan, hamile bayanların tesislerde öncelik sunulduğunu bildiğim için 6 aylık gebe olan eşimi belirterek önceliğimiz olduğunu belirttim (müsaitlik varsa hemen alınıyor ya da olan sıranın yarısından daha az bekletiliyor). Beklememin 50. dakikasında M**** Hanım'ın yanına gidip hala alınmadığımızı belirtmeme rağmen, hanımefendinin elindeki telefonla mesajlaşmaktan başını kaldırmadığı gibi saygısızca 'çağıracağım' dedi. Üstüne bir 30 dakika daha bekleyince normal sıram geldiğinde içeri alınabildim. Ne kadar üzücü ki İBB'ye yakışmayan bir hizmet ile karşılaştım. Bir daha tercih eder miyim? Avcılar tesisini kesinlikle etmem.

20 Kasım 2023 10:07 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli vatandaşımız, Başvurunuz 1-58954705017 numarası ile kayıt altına alınmıştır. İletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile https://cozummerkezi.ibb.istanbul/application/query üzerinden başvurunuzu takip edebilirsiniz.

Değerli vatandaşımız, Başvurunuzla ilgili tarafınıza telefonla süreç hakkında bilgilendirme yapılmıştır. Süreçlerimizin iyileştirilmesine katkıda bulunduğunuz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

Hülya sonucu yetersiz buldu

İbb Sosyal Tesis Sıra Sıkıntısı