Kerem sonuçtan hiç memnun değil

İşbir Yatak'ta Yaşadığımız Bel Ve Sırt Ağrıları

06 Ağustos 2024 10:49

Evleneli henüz 1 yıl olmadı, yaklaşık 30.000 TL'ye yakın para verdik ve İşbir'den en iyisi diye düşünüp Visco Star yatak aldık. Eşimle yatağı kullandığımızdan beri bel ve sırt ağrımız hiç eksik olmadı. Yatakta sorun olduğunu asla konduramadım, belki alışmam gerekli, yeni vs. Deyip kullanmaya devam ettim. Başkası söylese gerçekten inanmam ama yatakta uzun süre uyuyup uyanınca sabahları belimin ağrısından inleye inleye kalkıyordum. Ağrıdan bağırarak uyanır mı insan ama aynen öyleydi ve yatağı aldığım bayiye gittim. Yatağın yüksekliğini 20 cm düşünürsek bunun yaklaşık 15 cm'i beton gibiydi, üzerine 5 cm Visco var gibiydi. Bayiye gidip durumu anlattım, oradaki aynı yatağın daha yumuşak olduğunu gördüm. Arıza kaydı açtılar. Ekipler geldi. Yatakta sorun yok deyip 'genel müdürlükten sizi arayacaklar' dediler ve gittiler. Başvurumun üzerinden 1.5 ay geçti, ne arayan var ne soran var. Şu an diğer odada 130 kilo olan annem için aldığım B***marka yatakta yatıyorum. En sert ve yaylı model olmasına rağmen kuş gibi uyuyorum, o kadar rahat ki. İşbir Visco da orta sert, güya öyle söylemişlerdi. Olumlu ya da olumsuz cevap bile vermediler. Şimdi yatağı satacağım. E** H**, B*** verdiğim 30.000 TL'ye mi üzüleyim, yoksa durumu çözmeyen İşbir markasına mı kızayım bilemedim. Buradan yazdım o yüzden. İşbir pişmanlıktır. Eşimle resmen başka odalarda uyumak zorunda kaldık. Yatakta yatılmıyor.

06 Ağustos 2024 11:27 (Şikayetten 37 dakika sonra)
Kerem
Kerem
19 Ağustos 2024 15:59

Gecen hafta Pazartesi arandım perşembe ya da en geç Cuma günü olumlu olumsuz muhakkak dönüş yapacağız dendi ama yine dönüş olmadı.

Visco Yatakta Çökme Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı

27 Ocak 2025 16:31