Yeni İphone'da Sim Kart Sorunu: Değişim Yerine Onarım Şoku

18 Aralık 2024 06:52

Media Markt'tan aldığım iPhone 15 cihazım 15. Günde sim kart okuma hatası verdi. Apple bu cihaz için değişim değil onarım yaptı. 15 günlük cihaz için kullanıcı hatası olmamasına rağmen parça değişimine nasıl onay veriyor. Apple anlam veremiyorum. Değişim ya da iade istediğimde Apple'ın onay vermediğini belirtiyor mağaza. Apple destek ile görüştüğümde mağazanın cihazı direkt onarım olarak gönderdiğini söylüyor. Mağaza da Apple'ın işgüzarlık yaptığını söylüyor. İki kurumsal firmanın arasında kaldım. Cihaz parça değişimi oldu ve hala mağazada. Ben iade ya da değişim istiyorum. Benim kullanıcı olarak bir hatam yok. Kapalı kutu alınan bir cihazda parça değişimi kabul edilebilir bir durum değil.

03 Mart 2025 21:58

Media Markt tan satın aldığım iPhone 15 cihaz 12 gün sonra sıkıntı çıkardı. Değişim ya da para iadesi talep ettim Apple parça değişimi yaptı. Media Markt ve Apple dan şikayetçiyim. Şu an hakem heyetinde sorun ve ben yaklaşık 5 aydır cihazı kullanamıyorum. Apple TR'nin sorunu çözmemesinden şikayetçiyim.

Zeliha
Zeliha

Var mı gelişme geçmiş olsun

Funda

Hiçbir gelişme olmadı. Hakem Heyeti'ne başvurdum ve bilirkişi atanmasını bekliyoruz maalesef ki. Apple markasının bu kadar duyarsız olmasına inanamıyorum.

Yanlış Bilgilendirme Ve Hatalı Onarım: İphone 15 Pro Mağduriyeti

05 Aralık 2024 22:29
Yanlış Bilgilendirme Ve Hatalı Onarım: İphone 15 Pro Mağduriyeti

Metin
10 Aralık 2024 14:39
Sıfır İphone'da Bilinmeyen Parça Sorunu Ve Destek Eksikliği
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Ayşe
22 Temmuz 2024 09:31