Yanlış Bilgilendirme Ve Hatalı Onarım: İphone 15 Pro Mağduriyeti

Yanlış Bilgilendirme Ve Hatalı Onarım: İphone 15 Pro Mağduriyeti
05 Aralık 2024 22:29

212 AVM Media Markt mağazasından aldığım iPhone 15 Pro model telefonum benden kaynaklı bir problem olmamasına rağmen 1 ay 5 gün sonrasında kendiliğinden kapandı ve bir daha açılmadı. Hem Media Markt'a hem de Apple'a iade veya değişim talebinde bulundum ve telefonumu Apple Zorlu Center'a verdim. Onlarda yenisi ile değişimde olabilir, tamir de olabilir dediler. Media Markt'a onarım değil sıfırı ile değişim istiyorum diye mail attım servisin kararı ne olursa onu uygulayabiliriz dediler. Ve Apple'a mail attım onarım değil değişim istiyorum şeklinde onlarda isteğiniz gerçekleşmiştir. Telefonunuzu teslim alabilirsiniz şeklinde dönüş yaptılar. Emin olmak için için Apple Zorlu'yu aradım ve telefonum yenisi ile mi değiştirildi yoksa onarım oldu diye sordum, telefonunuz yenisi ile değiştirilmiş dediler. Telefonumu teslim almaya gittiğimde ise büyük bir şok yaşadım. Servisten onarılmış, tamir görmüş şeklinde teslim aldım! Durumu anlattım, arkadaşlar yanlış bilgi vermiş telefon onarım gördü. Apple'ın işleyişi neyse onu uyguluyoruz dilerseniz Tüketici Hakları'na başvurabilirsiniz dediler. Tüketici Hakları'na da başvuruda bulundum. Ayrıca yedeklemesini yapmadığım tüm önemli bilgilerim çöp oldu, 4 5 gün telefonsuz kaldım ve bir sürüde uğraştım. Yetkililerden iade veya sıfırı ile değişimini talep ediyorum!

Yeni Telefonun Tamir Edilmesi Ve Yanlış Bilgilendirme Şoku

08 Aralık 2024 20:51
Yeni Telefonun Tamir Edilmesi Ve Yanlış Bilgilendirme Şoku
Cihan sonuçtan hiç memnun değil

İphone 14 Pro Max Sorunları Ve Çözüm Arayışım

Cihan
23 Aralık 2024 20:32

Yeni İphone'da Sim Kart Sorunu: Değişim Yerine Onarım Şoku

Funda
18 Aralık 2024 06:52
Zafer sonuçtan hiç memnun değil

Zafer
22 Ocak 2025 09:41