Osman sonuçtan hiç memnun değil

iPhone Apple Servis Hayal Kırıklığı: Çoklu Sorunlara Kayıtsız Kalış

iPhone Apple Servis Hayal Kırıklığı: Çoklu Sorunlara Kayıtsız Kalış
Osman
10 Mayıs 2024 13:41

Apple iPhone 13 Pro model telefonumu telefonun kendi kendine kapanma sorunları, aşırı ısınması, wireless çekim gücündeki düşüklük ve sessiz olan telefonun bir anda tuş takımı ses seviyesini max alma gibi problemlerden ötürü KVK servisine teslim ettim. Ayrıca telefon normal konuşma sırasında da sorunlar çıkarıyordu bunları da yazarak belirttim. Telefon KVK aracılığıyla Apple servisine gönderilmiş fakat Apple servisi kontrol ettim sorun yok diyerek telefonumu bana geri göndermiş. Türkiye pazarında en yüksek fiyatlara sahip olan bir markanın verdiği servis hizmeti bundan ibaret işte. Verdiğim paranın yarısına alabileceğim diğer markalar servis hizmetleri etrafımda gördüğüm kadarı ile çok daha iyi hizmet veriyor. Müşteri memnuniyetine odaklı çalışıyor. Bu arada Apple TV, Macbook, iPhone, iPad bütün ürünleri kullanıyorum fakat son yaşadığım servis deneyiminden sonra acaba buna değer mi diye kendimi sorgulamaya başladım. Çok kötü servis hizmeti başka söze gerek yok

Musa sonuçtan hiç memnun değil

12 Aralık 2023 03:34

Murat
28 Temmuz 2023 18:35
Arya sonuçtan hiç memnun değil

İphone 13 Pro Batarya Değişiminde Fahiş Ücret Ve İlgisizlik Mağduriyeti

07 Mayıs 2025 16:40

iPhone Garanti Kapsamında Olmasına Rağmen Apple Telefonumun Onarım Ücreti Talebi

Tolga
07 Şubat 2025 12:28