Hilal sonuçtan hiç memnun değil

iPhone Apple Satış Sonrası İlgisizlik

Hilal
13 Eylül 2024 01:44

23 Nisan 2023 tarihinde almış olduğum Apple 13 model cihazımda son 2 aydır şebeke sorunu yaşamaktayım. Bahsi geçen problemin hattımla alakalı olduğunu düşünerek önce kullandığım operatörden hattımı yeniledim, sorun devam etti. Telefonum artık kullanılmaz bir duruma geldi ve garanti kapsamında olduğu için cihazımı yetkili servise (Zorlu Center Genius Bar) onarımı için bıraktım. 3 gün sonra cihazımın hazır olduğuna dair mail aldım ve gittim. Cihazımı onarmadıkları gibi şahsıma iftira atar gibi çeşitli bahaneler üretip servis sağlanamayacağı yönünde yazılı belge göndermişler. Cihazımda ciddi donanımsal veya yazılımsal sorun vardır. Apple tarafından mağdur ediliyorum, 6 ay daha süren garantim olmasına rağmen cihazımı onarmak istemiyorlar. Tarafsız bir bilirkişi tarafından cihazımın incelenmesini talep edip kısa süre içerisinde cihazımın onarılmasını veya ayıplı ürün olduğu için yenilenmesini talep ediyorum. Yasal olan haklarımı kullanıp tüm yetkili mercilere şikayetimi ayrıca bildireceğim.

Arda
Arda

Aynı sorunu bende yaşadım bugün servise verdim ne oldu sonunda çözüme ulaşabildiniz mi bir de cihazınızın üretim yeri Hindistan mı

Apple Zorlu Center'da Cihazım 30 Gündür Serviste, Bilgilendirme Yapılmıyor

01 Eylül 2025 13:01
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Bitiminden Hemen Sonra İphone'larda Ciddi Arızalar Ve Yüksek Onarım Ücreti Mağduriyeti

Zeynep
07 Temmuz 2025 21:07