İPhone 15 Pro Max İle Yaşadığım Büyük Hayal Kırıklığı

İPhone 15 Pro Max İle Yaşadığım Büyük Hayal Kırıklığı
Tevfik
13 Kasım 2024 09:01

Ocak 2024 tarihinde Apple Akasya'dan iPhone 15 Pro Max telefon aldım. İlk güncellemeden sonra pil her gün azalmaya başladı. Kasım 2 tarihinde kendiliğinden kapandı ve hiçbir şekilde şarj olmuyor. Zorlu Apple mağazasında zor randevu aldım. Gittiğimde bana ürünün kusurlu olduğu ve kamera, ekran dahil içindeki makinenin komple değişeceği söylendi. Ellerinde parça yok, talep edecekler. İnşallah gelince telefonla aramıyorlarmış, mail kontrol etmem gerekiyormuş. Ben yeni bir cihaz verilmesini, bu işlemi kabul etmeyeceğimi, çünkü tamir edilmiyor. Anakartın da içinde olduğu komple iç kasa değişince IMEI numarası da değişiyor. Yani kanun nezdinde ben yeni telefon almış sayılacağım. Tamir görmüş, toplama cihaz sahibi olacağım. Bunu hiçbir şekilde kabul etmeyeceğimi, Tüketici Mahkemesi'ne gideceğimi beyan etmeme rağmen umurlarında değil. Yaptıkları işlem sonrası ben yeni telefon alırken içi değişmiş telefondan ikinci elde çok zarar edeceğim ve günümüzde tüm banka, devlet işlerinin telefondan halledildiği çağda telefonsuz kaldım. Yeni telefon almak zorunda bırakıldım. Kısacası, Apple başka hiçbir ülkede, ABD başta Avrupa'da müşteri odaklı her talebe evet derken, ülkemizde bizlere üçüncü sınıf ülke insanı muamelesi yapıyor. Günümüzde çok pahalı bu ürünler. Her cihazım, ev TV, 3 telefon, Mac'ler; bundan sonra hiçbir şekilde Apple markasından ürün almayacağım. Garantisi bitmiş olsa bana dedikleri işlemin tamir ücreti 45 bin tl. Ve eski kalitesi yeni ürünlerinde yok. Zorlu yardım merkezine gidin, sıra bulamıyorsunuz, ne kadar çok ürün arızaya geliyor görün. Kısaca, marka ürünün arkasında durmuyor.

Akasya AVM'de Tekrarlayan İphone Sorunları Ve Hayal Kırıklığı

Yasin
18 Şubat 2025 00:36
Akasya AVM'de Tekrarlayan İphone Sorunları Ve Hayal Kırıklığı
Ali sonuçtan hiç memnun değil

12 Eylül 2024 10:08
iPhone Apple Cihaz Değiştirmeme Çabası

Cansu
27 Eylül 2023 20:25
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Serkan
11 Ocak 2024 12:27
iPhone 15 Pro Max Mağduriyeti
Duygu sonuçtan hiç memnun değil

Duygu
18 Ağustos 2024 18:14