İPhone 15 Pro Max Arama Geldiğinde Ekran Donuyor

Musab
14 Temmuz 2024 10:44

7 ay önce 15 Pro Max aldım. Gelen arama sırasında ekran donduğu için cevaplayamıyorum. Destek hattını aradım, ekran filminden dolayı olabilir dediler. 3 sefer ekran filmi değiştirdim. Format at dediler, 10 sefer format attım. Yedekleme yapma, farklı iCloud hesabı ile kur dediler. Yaptım, servise götür, onlar yazılım atsın dediler. Götürdüm ancak sorunum çözülmedi. Diğer servislere de gittim, donanım testinde bir şey gözükmüyor deyip sorunu yazılım ya da uygulamalardan birinden dolayıdır diyorlar. Yazılımsal ise format atın düzelsin diyorum, bu sefer uygulamalardan biridir diyorlar. Yüklenmiş uygulamalardan hangisi diyorum, bende sorun yaratıyorsa o zaman başka cihazda da yapmaz mı? Yani Apple müşteri memnuniyetini önemser, gerekirse anında cihazı değiştirir vs. Demişlerdi. Aynı sorun bende de var

profile profile profile

İbrahim
İbrahim

Tamamen aynı problemi yaşıyorum. İPhone 13 Mini.

Bende aynı sorunu yaşıyorum Siz çöze bildinizmi

Harun
Harun

Sorunu çözebildiniz mi acaba? Bende de 15 Pro max var aynı sorunu yaşıyorum?

İrfan
İrfan

Aynı sorun bende de var. 10.02.2024 tarihinde aldığım iPhone 15 Plus cihazımda bazen aramaları açamıyorum. Hatta bazen alarm çalarken bile kapatamıyorum. Uygulamalarda da dokunuş algılamamaya başladı. Hadi uygulamada yaşanan problem uygulamayla alakalı olabilir dedim. Ama arama yanıtlayamama ve alarm durduramama sorununa çözüm için 2 kere gönderdim servise. Her ikisinde de sorun görünmüyor diye geri gönderdiler. Sözde sorun olmayan telefonu da aylarca meşgul ettiler. Video kaydı aldım 3 sefer. Video ile birlikte gönderdim yine inandıramadım. Bugün yine tekrar etti. Şansa yanımdaki arkadaşın telefonunun yardımıyla yine video kaydı yakaladım. 19.08.2024 de tekrar göndereceğim.

iPhone 15 Pro Max Gelen Arama Sırasında Donma

Engin