iPhone 15 Pro Max Ana Kart Sorunu

26 Aralık 2023 14:29

2 ay önce Zorlu Apple'dan sıfır iPhone 15 Pro Max satın aldım. Aldığım günden beri telefonda kasma, donma, kapanmalar oldu. Yeni ürün güncellemesi gelir, düzelir diye bekledim ama güncellemeler gelmesine rağmen düzelmedi. Apple desteğe bağlandım, bir problem olmadığını söylediler. Zorlu Apple'a gittim, yazılımsal olduğunu söylediler ve yazılımı sıfırladılar ama sorun çözülmedi. Tekrar gittiğimde anakartında problem olduğunu söylediler. Telefonu aldılar, 1 hafta sonra tahmini teslim dediler. 1 hafta oldu, hiçbir dönüş yok. Ben telefonumun sıfırı ile değişimini istiyorum. Bana parça değişimi olabileceğini söylüyorlar. Fabrikasyon bir hatanın bedelini neden ben ödüyorum? Apple bu tarz arızalarda sıfır ürün veren bir marka. Buna güvenerek o kadar para verip aldım ama sanırım güvenim boşa çıkacak. İşim gereği telefonumu çok aktif kullanıyorum, 1 haftadır telefon kullanamıyorum. Müşteri hizmetleri ile görüştüm ve cevap birkaç hafta daha sürebilir diyorlar. Lütfen çözüm sürecini hızlandırın.

profile profile profile

Yorumlar (9)

Gaye
Gaye

Aynı sorunu bende yaşıyorum sorunu çözdünüz mü çözdüyseniz nasıl çözdünüz ne yapmam gerekiyor

Sonuçlanmasını bekleyene kadar ölme eşeğim ölme

Hakem heyetinden bir sonuç alabildinizmi? Süreç nasıl ilerlemekte

Henüz bir cevap yok savunma istendi olarak gözüküyor 3 ay içinde sonuçlanıyormuş

Cihaz üretim tarihiniz nedir? Aynı sorun bende de var cihaz kendi kendine kapanıyor daha kullanamadan 3. Kez serviste şu an

Benim cihazımda ekim 2023 üretimi

Servis çok gereksiz bir işlem yapmış, bende Hakem Heyeti'ne başvurmayı düşünüyorum bu seferde servisten bir sonuç çıkmazsa, ben servise teslim ederken onarım istemediğimi belirttim daha 1 aylık cihaz 3. Kez serviste

Telefonun arka cam haricinde bütün parçalarını değiştirdiler ve hata devam ediyor ben telefonun değişimi için Hakem Heyeti'ne başvurdum bu şekilde kullanmak istemiyorum telefondan soğudum satmak istesem değerini düşürdüler

Temmuz 2023

Cansu
27 Eylül 2023 20:25
Adem sonuçtan hiç memnun değil

20 Eylül 2024 18:26
iPhone Apple 15 Pro Max’i Tamir Ederek Müşterisini Mağdur Ediyor