iPhone 11 Dondu ve Kapanmıyor Bile

12 Ekim 2023 17:58

1 ay önce Teknosa'dan satın aldığım iPhone 11 cihaz 2 gün önce bir anda dondu ve kapatamadım bile. Kapanması için şarjının bitmesini bekledim. Sorunun videosunu da çektim zaten. İlk kez iPhone kullandım ve bin pişman oldum. Cihazı Teknosa aracılığıyla servise yolladım ve değişim talep ettim. Eğer değişim yerine tamir yapılırsa Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayette bulunup tazminat talep edeceğim. Ve Apple markasından uzak duracağım. Yanıt beklemekteyim.

Enes

Apple cihazlar bazen donabiliyor donduğu esnada cihaza reset atmanız gerekiyor şu şekilde, seri bir şekilde ses açma tuşuna basıp bırakın sonra ses kısma tuşuna basıp bırakın daha sonra ise güç tuşuna 15sn basılı tutup bekleyin sorununuz düzelecektir.

Enes

Bu dediğim yöntemle cihazın kapanmama ihtimali yok muhtemelen bir yerde hata yapmış olabilirsin. Özel bir teknik serviste çalışıyorum bu şekilde donan çok cihaz geldi son zamanlarda 14 serisi geliyor üç tuş ile sorun düzeliyor.

Dediğinizi denedim cihaz hiçbir şekilde kapanmadı ve servise gönderip değişim talep ettim umarım değişim sağlarlar

Esra sonuçtan hiç memnun değil

01 Kasım 2023 08:48

Kudret