Sevgi sonuçtan hiç memnun değil

Apple Tam Bir Hayal Kırıklığı. Sağlam Telefonumu Bozdular.

Sevgi
02 Şubat 2024 23:36

Apple tam bir hayal kırıklığı.
Apple iPhone 14 Pro Max telefonum farklı tarihlerde iki kez yetkili serviste arka kamerası değiştirildi. İkinci kamera değişiminden çok kısa bir süre sonra ekranda yeşil parlak bir piksel hatası olduğunu fark ettim. Kullanımıma engel olmadığı için çok umursamadım. Bir süre sonra parlak yeşil renkli noktalar artarak çoğaldı. Daha sonra kamerayı değiştiren servise gittim. Cihazımın garanti süresinin sona ermiş olduğunu ancak ücretli ekran değişim işlemi yapabileceklerini söylediler. Benim bir kabahatim olmadığını, sorunun serviste yapılan kamera değişim işleminden kısa bir süre sonra oluştuğunu söyledim. Servis yapacak bir şeylerinin olmadığını istersem Apple destekten yardım isteyebileceğimi söyledi. Tavsiye üzerine Apple destek ile görüşme gerçekleştirdim. Durumun vehametini anlayan temsilci bir defalık istisna oluşturduğunu, ekran sorunun garanti içi giderileceğini belirti. Daha sonra Troy Apple Yetkili Servis Sağlayıcısına telefonumu bıraktım. Mağaza görevlisi telefonumun merkeze gönderileceğini söyledi ve benden teslim aldı. Yaklaşık 10 gün sonra Troy Apple Servisten arandım. Telefonumun arka kamerasında da bir arıza olduğunu ve ekran + kamera sorunu için için kötüye kullanım kararı çıktığını ve bunun için 55.000 TL ödemem durumunda yeni bir telefon ile telefonumu değiştirebilecekleri aksi takdirde hiçbir işlem yapmadan telefonunu tarafıma iade edeceklerini söylediler. Apple 'nin kendi sayfasından iPhone 14 Pro Mac için en fazla 31.579 TL olduğunu, bu rakamın çok fazla olduğunu ve cihazımda kötüye kullanılanın ne olduğunu öğrenmek istediğimi söyledim. Temsilci Apple gizlilik politikası gereği kötüye kullanım bilgisini paylaşmadığını, fiyatlandırmanın Apple tarafından yapıldığını ve onarımı onaylamıyor isem telefonumu tekrar bana iade edeceklerini bildirdi. Telefonumu geri iade istedim. Telefonum birkaç gün sonra geldi ve teslim almak için servise gittim. Telefonumun ekranı tam olarak terine oturmamış, bir kısmi kasadan dışarıda duruyor şekilde olduğunu gark ettim. Teknisyen ekranı yerine takarak telefonu tarafıma teslim etti. Telefonumu alıp eve geldim ve kişisel bilgilerimi girerek kurulum yaptım. Kurulum tamamlandı ve ardından önemli pil uyarısı diye bir uyarı geldi. Ayarlara girip baktığımda başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Telefonum"pil orijinal değil"Şeklinde uyarı veriyor olduğunu gördüm. Şu an ekranında parlak yeşil pikseller, lidar kamerası bozuk ve pili orijinal olmayan bir telefon sahibi oldum.

Yiğit sonuçtan hiç memnun değil

Yiğit

25 Ocak 2025 01:09

İPhone 14 Pro Max Yeşil Ekran

Caner
18 Temmuz 2024 18:52
Serhat sonuçtan hiç memnun değil

Serhat
17 Ağustos 2024 12:11