Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

21 Mart 2024 18:52

03.03.2024 tarihinde Apple marka iPhone 12 128gb cihazını, Sultanbeyli Atlaspark AVM içerisinde yer alan Vatan Bilgisayar'dan 28.000 TL'ye aldım. Aldığım günün aksamı yazılım güncellemesi geldi ve güncellemek için onay verdim. Ancak henüz güncelleme yeni başlamışken telefon kendiliğinden kapandı ve geri açıldı ancak hiçbir türlü güncellemeyi tamamlayamadı. Bunun ardından 03.03.2024 tarihinde iphone12 cihazımı Vatan Bilgisayar'a geri götürdüm. Sanki normal bir sorunmuş herkesin başına geliyormuş gibi konuştu ve eve geri geldim. Fakat ertesi güne kadar 100 defa kendiliğinden açılıp kapanıyordu, daha 24 saat bile kullanamadığım telefonumun bana 20 iş günü serviste kalacağını söylediler. Bu benim sorunum değil. Vatan bunu kendisi Apple ile halletmesi lazımken mağdur olan ben oldum. Ardından müşteri hizmetlerinin tavsiyesi üzerine ve o raporu aldığım takrirde sorunun aynı gün içerisinde hallolacağı beyanına istinaden, Akasya AVM de Apple şubesine gidip ürünün bozuk olduğuna dair rapor aldım ve donanımsal bir arıza olduğu yazılı belge ile Vatan Bilgisayar'a geri döndüm, lakin her şeye rağmen telefon servise gitti. Servisten 20.03.2024 tarihinde sadece yazılımsal arıza vardır ve sorun giderildi denilerek cihaz geri geldi. Ancak aynı sorun aynı şekilde, telefon kendiliğinden kapanıp açılmaya ve mor ekran vermeye devam etti. Bugün 21.03.2024 de telefonu servise geri göndermek zorunda kaldım. Telefonu alalı 19 gün oldu ancak toplam 1 gün bile kullanamadım. Kullanamadığım telefonun 10 gün sonra taksiti geliyor. İçleracısı bir durum. Vatan Bilgisayar bunu Apple ile kendisi çözmesi gerekiyor. Burda mağdur olan, beklemek zorunda kalan tüketici olmamalı. Yetkililere sesleniyorum lütfen hızlı bir şekilde mağduriyetimin giderilmesini ve ürünün değişmesini talep ediyorum. Aksi takdirde Tüketici Hakem Heyeti'ne ardından mahkemeye başvuracağım.

14 Ocak 2024 20:26

06 Nisan 2024 22:47
iPhone 12 Cihaz Yetkili Servis Sorunu
Sıla sonuçtan hiç memnun değil

Sıla
13 Eylül 2024 18:14