Nalan sonuçtan hiç memnun değil

12 Eylül 2024 21:26

Mart ya da Nisan ayında tarihi tam hatırlamıyorum. Bolu seç halı mağazasından 6 bin TL'ye aldığım halı kullanmaya başladıktan bir iki ay sonra bozulmaya başladı. Sürekli bastığımız yerler çok kötü ama basılmayan ya da az basılan yerler normal ya da az bozulma oldu. Yaklaşık bir ay önce aldığımız mağazaya gidip sorunu ilettik fotoğraflarını ve videosunu gösterdik. Bize halıyı getirin firmaya gönderelim dediler. Halimiz Gaziantep Şehitkamil deki ipek mekik halı firmasına gönderildi 2 hafta sonra bize hiç bilgilendirme yapılmadan bir mektupla halımız geri gönderildi. Ve bize yanlış silme ve yıkamadan kaynaklı keçeleme denildi. Ama ben halıyı hiç silmeden böyle oldu ayrıca halı hiç yıkanmadı zaten aldıktan bir ay sonra böyle oldu bu konu da ipek mekik halinin sorunlu ürününü değiştirmesini istiyorum 6 bin verdim ve daha bir ay kullanmadan bozuldu video ve fotoğrafını da ekliyorum

Nalan
Nalan
18 Eylül 2024 16:42

İpek mekik halı firmasi hala benimle iletişime geçmedi 4 5 ay önce aldığım halımı artık kullanamıyorum ama firmaya göre bizde hata varmış

Fikret sonuçtan hiç memnun değil

25 Kasım 2023 23:56
Festival Halı Halı Alışverişinde Mağduriyet

04 Nisan 2025 21:57
Karmen Halı'nın Lekeleri Çıkmayan Halıları Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu
Esat sonuçtan hiç memnun değil

Gümüşsuyu Halı Satın Aldığım Halıda Leke Ve Dağılma Sorunu, Firma Sorumluluk Almıyor

12 Ağustos 2025 07:22
Esra sonuçtan hiç memnun değil

06 Ekim 2024 18:16