İncehesap.com Tekrar Kargolanacak Diyor Yurtiçi Kargo Kargomu Getirme

İncehesap.com Tekrar Kargolanacak Diyor Yurtiçi Kargo Kargomu Getirme
Ramazan
03 Temmuz 2024 15:54

İncehesap.com'dan aldığım 2 ürün haberim olmadan iptal edilmiş. 1 Temmuz Pazartesi müşteri hizmetlerine; kargonun evime gelmediğini, yaklaşık 20-25 km uzaklıktaki başka bir ilçeye gittiğini ve benim ilçeme gönderilmesini istedim. Müşteri hizmetleri; sizinle iletişime geçeceklerini ve tekrardan gönderileceğini söyledi. Daha sonra memnun musunuz diye anket araması geldi ve şu an memnun değilim! Bu aramadan başka arama olmadı! Web sitesinde de yardım isteyerek tekrar kargo istedim. Hiçbir zaman iptal falan demedim! Yurtiçi Kargo kargomu yaklaşık 20-25 km uzaklıktaki başka bir ilçeye gönderiyorlar. Ben de diyorum ki herhalde yapılan hatayı görürler ve oradan benim ilçeme gönderirler demiştim. 2-3 güne hemen iade işlemini başlatmışlar. Hiç bana sormadan, Yurtiçi Kargo müşteri hizmetleri ile görüştüğümde sorunun çözüleceği söyleniyor ama sonuç; aldıkları yere geri götürdük diyorlar... Ve üstüne evde bulamadık diyorlar! İlk Adana'ya yanlış ilçeye geldiğinde web'e adres hatasından yazmışlar. Yani yanlış ilçeye gittiğini kendileri de gördüler. Üstüne eve gittik kimse yoktu yazmışlar web'e. Oysa ki bir önceki kargoyu evime getirmişlerdi ve telefonla beni arayıp kargonuz geldi demişlerdi, bu kargoda hiç arayan olmadı. İncehesap.com ve Yurtiçi Kargo'dan 2 tane indirimli ürün aldım, 18 gün oyaladılar sonuç; iade. Yangından mal kaçırır gibi; - Yurtiçi Kargo 2-3 güne hemen iade etmiş - İncehesap.com da ürün eline gelir gelmez beni ardı ardına aramış. İnsan en az 2-3 saat aralıkla 2-3 kez arar. Hem ne bu acele, 1 gün kalsın hemen iade etme ne olacak ki! Ben size ne yaptım ki siz bana bunu yapıyorsunuz! Gaming Gecesi'nin de yalan olduğunu düşünüyorum çünkü indirimli aldığım ürünler başka ilçeye gidiyor, müşteri hizmetleri her türlü ürününüz tekrar kargolanır, hiç sıkıntı etmeyin deniyor. Sonuç; 2-8 gün içinde paranız hesabınızda... İncehesap'tan daha önce ürün aldım, evime getirdiler. Yurtiçi Kargo da en çok kullandığım kargo, yani defalarca evime kargo getirdi.

03 Temmuz 2024 17:47 (Şikayetten 1 saat sonra)

24 Ekim 2023 20:18
İncehesap İptal Edilen Siparişin Ücreti Ödenmedi

03 Nisan 2024 12:43
Ethem sonuçtan hiç memnun değil

İncehesap.com (Jetizz) Kargom Ortada Yok.

15 Ağustos 2024 19:17
İncehesap.com (Jetizz) Kargom Ortada Yok.

Yigitcan
02 Ağustos 2024 18:30
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

12 Ocak 2024 17:29
İncehesap.com Ürün İadesini Kabul Etmiyor