İlker Motors Bajaj Pulsar 150 Ns İlgisizliği

07 Eylül 2024 22:01

Motorum 3 yıldır kapalı durumdaydı. Telefonda konuştuk. Masrafı ne ise karşılarım yeter ki motor yapılsın dedim. Muayeneye hazır olsun dedim. Getirebilirsiniz dendi. 1500 TL çekici parası vererek getirdim. Motosiklet (Pulsar 150 ns) haftalarca kaldı. Her gün arayıp sordum. Çalışmıyor dendi.

İşçilikte dahil 7 bine anlaştık. 5500 karbüratör parası, 3.750 buji, motor yağı, kontak değişimi, 1000 TL kütük değişimi derken arkadaş 4.750 de işçilik aldı. Temizleme spreyini ben temin ettim kendi paramla. Elektrikçi parası falanda içinde dedi. Derken motoru aldım. Motor çalıştı fakat motorun yedek depo benzin kapağı kırıldı diye üzerinden alınmış. Göstergeleri çalışmıyor. İçinde benzin var fakat ekranda göstermiyor. Sinyaller çalışmıyor.

Bunlar elektrikçinin yapacağı işler evet fakat elektrikçi de geldi baktı paranın içinde dedi arkadaş. Motorun daha çok masrafı olduğunu söyledi. Motoru alıp parayı ödedikten sonra sat bu motoru seni götürmez dedi. Ben işin çok uzmanı değilim fakat bana daha çok masraf çıkaracağını söyledi arkadaş.

Bilseydim o halde ilana koyardım. Şimdi motor elimde kaldı. O kadar ödediğim para ile masraf etmiş oldum. Madem işe yaramayacaktı neden o kadar parça değiştirildi. Memnun kalmadım.

İlker
İlker

Cem bey öncelikle geçmiş olsun. Siz bize motoru getirmeden önce arayıp motorum 2 yıldır çalıntı şekilde duruyordu dediniz motorunuzu çalan arkadaşlar kontağı kırmış ve depa kapağı patlaktı benzin almaları için motoru her yeri pas için değdi ve motorun yağ içinden çapak ve metal parçalar geliyordu size motorun masrafının çok olduğunu söyledik böyle satın dedik ama size beni 2 yıl daha götürsün dediniz Motorunuza temizlik malzemesini siz aldığınızı belirtmişsiniz sadece wd-40 50ML aldınız oda pasları sökmek için 8 yıldır motoru 3 kere bakıma girmiş ve yağ filtresi yoktu motorun içinde siz bize motoru ayağı kaldırın dediniz şu anda bakım 2500 TL olmuş iken bu masraflar normal yağ kapağınız çatlak iken motora binip gittiniz size binmeyin dememize rağmen Geçmiş olsun.

Dost Pompa Geç Çalışma Problemi

22 Ağustos 2023 11:57
Anil sonuçtan hiç memnun değil

Yetersiz Servis, Yüksek Maliyet Ve Güven Sorunu

13 Haziran 2025 16:48
Eda sonuçtan hiç memnun değil

21 Aralık 2024 14:11