Yücel sonuçtan hiç memnun değil

Yücel
29 Ocak 2024 14:46

IKEA İzmir şubesinden 29.12.2023 tarihinde 111247640 işlem numaralı alışverişimde şifonyer aldım. Farklı bir ilde yaşadığım için evime geldikten sonra 2-3 gün içinde mobilyayı kurdum. Kurduktan sonra ön iki ayağında ve bir adet çekmece kapağının ortasında boya silinmesi mevcuttu. Gerekli fotoğrafları çekerek müşteri hizmetleri üzerinden yedek parça talebinde bulundum. İzmir IKEA'dan beni aradılar fotoğraf istediler gönderdim. Üzerine düşüp aramama rağmen bir türlü ilgilere ulaşamadım. Tekrar müşteri hizmetleri üzerinden şikayet ve talep oluşturdum. Beni yine arayan olmadı. Bu olayda 2 haftayı buldu. En son 29.01.2024 tarihinde müşteri hizmetlerini aradım. Bana dedikleri eksper ürün halı değil diye not düşmüşler ve sözde beni aramışlar diye. Beni arayan olmadı ve eksper neye göre ürün hatasını bana buldu diyorum ben bilmiyorum böyle yazılmış diyor müşteri hizmetleri böyle büyük bir firmaya asla yakışmayacak personel ve davranışlar gördüm. Ben mağdur olmamak için IKEA'dan alıveriş yapmayı seçtim. Ama gördüğüm o ki yanlış yapmışım. Yazık sana IKEA

İlayda sonuçtan hiç memnun değil

İlayda
05 Ocak 2024 15:10
Ziya sonuçtan memnun

Ziya
27 Kasım 2023 10:08
"Biraz geçte olsa aklın yolu birdir. Bir çekmece kapağı vermek yerine komple şifonyeri değişmekten vazgeçirdim. Arızalı kapağı geri alıp bugün yeni kapağı gönderdiler. Teşekkürler IKEA"

Demet
26 Temmuz 2023 11:11
IKEA Kartal Değişim/İade Sorunu
Eva sonuçtan hiç memnun değil

Eva
09 Aralık 2023 13:46