Esin
16 Nisan 2024 11:00

Ocak 2024'te IKEA'dan aldığımız Hemnes divanın kargo ile teslimatı yapıldıktan sonra parçalarında herhangi bir hasar olup olmadığını kontrol ettik. Ancak taşınacağımız için kurulumunu aldığımız tarihten iki ay sonra gerçekleştirebildik. Kitapçığına uygun şekilde kurduğumuz halde fotoğrafta görüldüğü gibi alt kısmı tam olarak oturmadı. Ayrıca, başka şikayetlerde de belirtildiği üzere, bizim ürünümüzde de ek yatak bölümü çok zor açılıp kapanıyor. Konuyla ilgili Antalya'daki IKEA mağazası görevlileriyle görüştüm; ancak ürünün iade süresinin geçtiği için sadece müşteri hizmetlerini arayıp bir kayıt oluşturabileceğim ve geri dönüş beklemem gerektiği ifade edildi. Burada benzer sorunları yaşayanların yorumlarını okuduktan sonra, konuyla ilgili çok fazla yardım sağlanmadığı sonucuna vardım. Yıllardır birçok mobilyasını kullandığım IKEA'nın kurumsallığına ve profesyonelliğine yakışır şekilde yardım bekliyorum. Mobilya kurulumunu geç yapmış olmam, hatalı ürünlerine sahip çıkmamaları için bir bahane olmamalı.

Rabia
Rabia

Merhaba sorun çözüldü mü

Melih
02 Aralık 2024 13:14
IKEA'dan Gelen Yanlış Bilgi Ve Teslimat Sorunu
Bizi sonuçtan hiç memnun değil

IKEA'nın Montajda Oluşan Çatlağa Çözüm Üretmemesi

Bizi
16 Ekim 2024 14:06
IKEA'nın Montajda Oluşan Çatlağa Çözüm Üretmemesi
Burak sonuçtan hiç memnun değil

Burak
22 Temmuz 2023 12:00