13 Aralık 2023 00:301.867

On kişiden telefon numarası talep edilerek ücretsiz olarak verilen duş başlığı, çocuğumun yüzüne patladı ve çocuğumun burnu kanadı. Hastaneden rapor alıp, gereken yerlere şikayette bulunacağım. ; ücretsiz dağıtılan bu ürün, evin içinde sanki bir bomba patlaması gibi ses çıkararak tehlike saçıyor.

13 Aralık 2023 11:01 (Şikayetten 10 saat sonra)

Merhaba, Değerli Müşterimiz, Bizim için çok değerli olan görüş ve önerilerinizi ilettiğiniz için teşekkür ederiz. Müşteri İlişkileri Yetkilimiz başvurunuzla ilgili en kısa sürede sizinle irtibata geçecektir. Markamıza karşı gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Saygılarımızla, İhlas Müşteri Hizmetleri,

13 Aralık 2023 22:19

Bana yağlaya ballaya ürün sattılar bildiğim kadarıyla ürünler çok iyi ama henüz tam kullanmadım rahatsızlığımdan dolayı müşteriye ürün satarken sattığınız ürünün hediyesi var bilmem kaç para ve sana bir ürün göndereceğim memnun kalacaksın diyorlar gönderiyorlar çöp çalışmayan saat bn sizden daha iyisini beklerdim en azından çalışan bir ürün ve ürün bir buçuk ayda geldi 10 günde gelecek ürün

İhlas Markasının Duyarsızlığı

8 Şubat 2024 13:132.460

2023 nisan ayında aldığım İhlas marka elektrikli şofbenimiz 1 hafta önce bozuldu ve o günden beri 5-6 defa servis gelsin...

Yeni Alınan Su Isıtıcısının Arızalı Duş Başlığı Ve Servis Sorunu

16 Temmuz 2025 00:071.706

"Geri dönüş yapıp ilgilendikleri arızamı giderdikleri için teşekkürler"

Philips Su Arıtma Cihazının Su Kaçırması!

Philips Su ArıtmaCihazının Su Kaçırması!

Recep
Philips  Aldatıcı Reklam Yapıyor!

Philips  AldatıcıReklam Yapıyor!

Finans
Philips Su Arıtma Cihazında Philips Müşteri Hizmetlerinin Yetkisi Yok!

Philips Su ArıtmaCihazında Philips Müşteri Hizmetlerinin Yetkisi Yok!

İbrahim

İhlas Ev Aletleri Kategorileri