Ceyla sonuçtan hiç memnun değil

İDO Samos Kapı Vizesi Sorunu!

04 Nisan 2024 14:53

11.04.2024 Kuşadası Samos gidiş 13.04.2024 Samos Kuşadası feribot bileti satın aldım.
01.04.2024 tarihi itibari ile kapıda vize uygulaması başlamış olmasına rağmen sizin tarafınızdan yapılamadığı bilgisi müşteri hizmetleri ile tarafıma aktarılmıştır. Konsolosluk ile yapmış olduğum görüşme sonucunda vizemi satın almış olduğum feribot bileti gemi firmasından yapabileceğim yönünde. Sizin tarafınızdan yapılamayan işlem için seyahatimi gerçekleştiremiyorum. Kuşadası'ndaki diğer feribot bileti satan firmalar ile görüşme yaptığım zaman kapıda vize uygulamasını yapabiliyor. Ben İDO markasına güvenerek herhangi bir sıkıntı yaşamayacağımı düşündüğüm firmadan böyle bir sıkıntı yaşamak açıkçası çok üzücü. Feribot biletimi açığa almak gibi bir durumum söz konusu değil. Sizden alternatif çözüm önerilerinizi beklediğim ile ilgili defalarca aradım ve mail attım ama hala dönüş yapan yok. 444 4 436 numaralı çağrı merkezinde çalışanlar robottan farksız aynı şeyi tekrar edip duruyorlar. Otel rezervasyonu ve araba kiralama hizmetlerimi iptal edemiyorum. Hiçbir telefondan yetkili bir kişiye ulaşamıyorum.! İDO firmasına güvenip satın almış olduğumuz biletler karşısında rezil olduk!

22 Nisan 2024 14:41 (Şikayetten 17 gün sonra)

Merhaba size daha iyi hizmet sunabilmek adına değerli geri bildirimleriniz için İDO olarak teşekkür ederiz. Her türlü geri bildiriminiz için dilek, şikâyet, öneri ve teşekkürlerinizi bizlere iletmenizi rica ederiz. Saygılarımızla.

Yorumlar (6)

Yücel
Yücel
Benzer Şikayeti Var

Bir çözüm bulabildiniz mi? Son durum ne oldu seyahatiniz gerçekleşti mi? Aynı durum şu an devam ediyor. Keşke buraları okusaydım bileti almadan.

Ceyla

Çözüm yok maalesef bileti açığa aldık yeni seyahat için kapı vizesi ile ilgili ulaşamıyoruz Mağduriyet hala devam Yunanistan adalar için kesinlikle İDO bilet alınmaz!

Berkay
Berkay
Benzer Şikayeti Var

Kız biletine 1hafta kala yazmış ıdo şikayete 17gün sonra mail atabilirsiniz yazmış komik firmasınız gerçekten :)

Ceyla

Otomatik mesaj atmış arayıp sordukları bile yok bileti açığa aldılar ama şu an otellerin fiyatları çok yüksek alamıyorum iptal de etmiyorlar 😡

Benzer Şikayeti Var

Merhaba, Ben de aynı sorunu yaşıyorum. İDO'nun kapı vizesi işlemleri için vermiş olduğu telefon sürekli meşgul çalıyor. Asla bir muhatap bulamıyorsunuz.

Ceyla

Ayrıca şikayetim için vermiş oldukları açıklamada kaç defa mail attım aradım şikayet bıraktım ama dönüş yapan olmadı 😡

Ido Kapıda Vize Uygulaması Sorunu

16 Mayıs 2024 12:14
Barış sonuçtan hiç memnun değil

Barış
21 Ekim 2024 10:55