İDO Çağrı Merkezi Çalışanı Ve İşleyiş

29 Haziran 2024 23:49

İDO internet üzerinden Yenikapı-Çınarcık bileti aldım. Tarihi yanlış seçmişim. Anında çağrı merkezini aradım. Benden 232 TL fark alacaklarını söylediler. Tekrar çağrı merkezini arayarak şikayet birimine bağlandım. Şikayetimi aktarırken Ayşenur isimli kişi telefonu yüzüme kapattı. Temsilcilerin hepsi çok kötü bir durumda. Şimdi Münevver Hanım ile konuşuyorum. Biletimi aldım. Anında çağrı merkezini aradım. 5 dakika sonra aradığım için 232 TL benden fark istiyorlar. Aradan zaman geçse anlayacağım ama 5 dakika için bu istenilen para çok fazla.

30 Haziran 2024 22:44 (Şikayetten 22 saat sonra)

Merhaba size daha iyi hizmet sunabilmek adına değerli geri bildirimleriniz için İDO olarak teşekkür ederiz. Her türlü geri bildiriminiz için dilek, şikâyet, öneri ve teşekkürlerinizi bizlere iletmenizi rica ederiz. Saygılarımızla.

01 Temmuz 2024 16:32

Ayın 29 undan beri uğraşıyorum bir yetkiliye ulaşamadım. Ve bir yetkilide takım lideri de tenezzül edip müşterisiniz aramıyor. Buradan hazır script cevap yazıyorlar. Telefonu açan temsilciler onu hiç sormayın bile konuşmaktan aciz hepsi Bir yetkili bana dönüş yapsın

Erhat
05 Temmuz 2024 22:11

Emre
23 Eylül 2023 10:31

Burcu
16 Ocak 2024 14:44
Akın sonuçtan hiç memnun değil

İlk Hata Sonrası Anlayışsız Yaklaşım Ve İade Sorunu

Akın