İdefix Ve Worldcard Kampanyada Kazandığımız Puanları Harcayamıyoruz

İdefix Ve Worldcard Kampanyada Kazandığımız Puanları Harcayamıyoruz
Onur
Onur
12 Eylül 2024 18:46983

İdefix'in internet sitesinde geçen ay şöyle bir kampanya vardı: "World’e özel www.idefix.com’dan ve idefix mobil uygulamasından tek seferde yapılacak 1.500 TL ve üzeri alışverişe 100 TL, 3.000 TL ve üzeri alışverişe 200 TL değerinde idefix Puan! "

Bu kampanyaya binaen idefix.com mobil uygulamasından 1600 TL civarında bir alışveriş yaptım ve akabinde 6 Eylül itibariyle Worldcard'ıma 100 TL idefix.com'da kullanılabilir marka puan yüklendi.

Fakat gelin görün ki idefix.com'un ödeme sisteminde kampanyada kazandığımız WorldPuan'ları harcayamıyoruz.

Yapı Kredi Bankası ve İdefix.com tüketiciyi yanıltıyor, yalandan müşteri çekiyor vaatlerini yerine getirmiyor. Bu site ve banka hakkında şikayetçiyim. Tüketiciyi yanıltıp haksız kazanç sağladılar. İnternette, forumlarda konu ile ilgili çok şikayet var. Yaptıkları bu usulsüzlüğün cezasının verilmesini talep ediyorum.

12 Eylül 2024 19:06 (Şikayetten 19 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, İlettiğiniz konu ile ilgili gerekli işlemler başlatılmıştır. En kısa sürede sizin ile iletişime geçeceğiz. Konuyu bizim ile paylaştığınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz. idefix Müşteri Deneyimi Ekibi

14 Eylül 2024 15:34

Değerli Müşterimiz, İlettiğiniz konu ile ilgili tarafınıza bilgilendirme maili iletilmiştir. Konuyu bizim ile paylaştığınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz. idefix Müşteri Deneyimi Ekibi

İdefix Kampanyasında Kazanılan Puanlar Kullanılamıyor

Şahin
Şahin
18 Aralık 2024 17:341.540

İdefix Kampanyasında Kazanılan Puanların Kullanılamaması

Yılmaz
Yılmaz
14 Şubat 2025 11:521.431

"İdefix aradı ve sorunu çözdü teşekkür ediyorum"

İdefix'te Yapı Kredi Bankası Word Puan Kullanılamaması

Hasan
Hasan
13 Eylül 2024 16:161.563

"Sorunu çözdüğünüz için teşekkür ederim. Şikayet var ekibine ayrı teşekkür ederim Çünkü bu ortamda maruzatım yayımlanmasaydı bu kadar hızlı bir çözüm gerçekleşmeyecekti"

Kazandığım Puanları Kullanamıyor, Çözüm Alamıyorum

Abdussamet
Abdussamet
5 Eylül 2025 15:221.195

23.06.2025 tarihinde idefix üzerinden yaptığım alışverişte, Worldcard ile ödeme yaptığım için 350 TL değerinde Worldpuan...

İdeFix'te Müşteri Memnuniyeti Eksikliği Ve Zorunlu Puan Kullanımı

2 Aralık 2024 12:23960

idefix.com müşteri memnuniyetini kesinlikle önemsemiyor. 3 hafta önce iletmiş olduğum ve tamamen kendilerinden kaynaklan...

Tümünü Gör
İdefix'ten Alınan Akıllı Saat Sıkıntılı!

İdefix'ten AlınanAkıllı Saat Sıkıntılı!

İdefix Müşteri Memnuniyetsizliği

İdefix MüşteriMemnuniyetsizliği

Hakki
İdefix Bir Ay Olmadan Gaz Kaçıran Ocak!

İdefix Bir AyOlmadan Gaz Kaçıran Ocak!

Kemal
İdefix Muhatap Arıyorum, İletişim Hattında Canlı Bilgi Vermiyorlar!

İdefix MuhatapArıyorum, İletişim Hattında Canlı Bilgi Vermiyorlar!

Fikret
İdefix Sıfır Diye Aldığımız Ürünün Ambalajı Açılmış Teşhir Ürünü Olması

İdefix Sıfır DiyeAldığımız Ürünün Ambalajı Açılmış Teşhir Ürünü Olması

Hüseyin
İdefix Platformundan Alışveriş Yapmış Olmak Gafletine 2. Kez Düştüm!

İdefixPlatformundan Alışveriş Yapmış Olmak Gafletine 2. Kez Düştüm!

Zülkarneyn

Öne ÇıkanKonular