Hamide sonuçtan hiç memnun değil

İdaş Marka Ürünüyle İlgilenmiyor

11 Ağustos 2023 15:25

Yeni evliyim. 2 yılım dolmadı daha İdaş'tan yatağımızı almıştık. Yatakta yırtılma fark ettim. İdaş müşteri hizmetleri ile görüştüm yatağın 2 yıl garantisi olduğu halde ücretli işlem yapabileceklerini söylediler ve üslupları da hiç hoş değildi. Başlarından atar gibi yatağı alırken bakmam gerekiyormuş, o zaman ücretsizmiş. Şu an oluşan yırtık için bir şey yapamazmışlar. Ne ilgilendiler ne de yardımcı oldular. Ben de Tüketici Mahkemesi'ne başvuracağım. Paramızla rezil oluyoruz.

11 Ağustos 2023 16:10 (Şikayetten 45 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle İDAŞ’ı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Talebiniz ile ilgili olarak takip sürecimiz başlatılmış olup detay bilgilerin alınması için Müşteri Hizmetleri Birimimiz en kısa sürede sizinle irtibata geçecektir. Saygılarımızla, İDAŞ Müşteri Hizmetleri Birimi

11 Ağustos 2023 16:24
11 Ağustos 2023 17:32

21 aydır yatağı kullanıyormuşum ne önemli bir bilgi napıcaktım baş ucındamı beklıcektım. Evet üründe hata yok bilerek yırtık yatağı haklısınız çok güzel bir ürüne sahip çıkma ve müşteri memnuniyeti tebrik ederim. İki yıl garanti ne işe yarıyor peki meraktan soruyorum ya da gerek yok cevaplamayın ona da bir kılıf uyduracaksınız belli iyi günler

Marina sonuçtan hiç memnun değil

Marina
24 Kasım 2024 02:24
İdaş Yatağında Garanti Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri İlgisizliği
İdaş Yatağında Garanti Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri İlgisizliği
Zeynep sonuçtan çok memnun

Zeynep
11 Mart 2025 15:21
"İdaş geri dönüş sağladı ve çok memnun kaldım, ürünümün gerekli onarımı yapılacak ve bu süreçte mağdur olmamam için yatakta gönderilecek ben çok teşekkür ilginiz için"
İdaş İki Yıllık Yatakta Çökme Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu
İdaş İki Yıllık Yatakta Çökme Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu
Aslı sonuçtan hiç memnun değil

İDAŞ'la Davalık Olup Haklı Çıkmama Rağmen Mağduriyetim Giderilmedi

Aslı
29 Ocak 2024 15:56

Burcu
20 Ekim 2023 17:55
İlkay sonuçtan hiç memnun değil

İlkay
15 Kasım 2024 09:52