İlkay sonuçtan hiç memnun değil

15 Kasım 2024 09:52

İdaş'tan garantili iki adet tek kişilik yatak aldım. Alırken satıcı yatağı öve öve bitiremedi. Yatağı aldıktan 6 ay sonra yatak çöktü. Aldığım yere gittim, şikayetimi ilettim, müşteri hizmetleriyle görüşün faturasıyla beraber dediler. Müşteri hizmetlerine faturasını, şikayetimi ve yatağın fotoğraflarını ilettim ama 1 ay geçti, dönüş yapılmadı. Sonra aradılar, müşteri temsilcisi yatmadan kaynaklı çöküş olmuştur dedi. Telefonda ısrarla yatmadan kaynaklı çöküş o şekil olmaz, yatak kağıt gibi oldu neredeyse dedim. Gelip bakarız dediler, hala dönüş yok. Satarken binbir türlü şey söylüyorsunuz ama şikayet olunca ürününüzün peşine düşmüyorsunuz. Milyarlarca para ödüyoruz, biz ürününüzün arkasında durmayacaksanız satmayın. Yatağımın sağlam bir yatakla değişimini istiyorum ya da paramın iadesini istiyorum.

15 Kasım 2024 17:49 (Şikayetten 7 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle İdaş’ı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Talebiniz ile ilgili olarak takip sürecimiz başlatılmış olup detay bilgilerin alınması için Müşteri Hizmetleri Birimimiz en kısa sürede sizinle irtibata geçecektir. Saygılarımızla, İdaş Müşteri Hizmetleri Birimi

17 Kasım 2024 00:35

İyi günler Hep söylediğiniz aynı şey iletişime geçecekler. İcraat maalesef yok

Seyda

Bende Tüketici Hakları'na verdim sonradan bilir kişi gelmeden yeni yatak gönderdiler. Anlamadım tüketici hakem heyetinde mi tanıdıkları var yoksa merhamete mi geldiler anlamadım. Çöken yatağımı alıp sıfır paketli yatak gönderdiler

Sultan

Bende verdim sonuç bekliyorlar öyle bir bayiye denk geldim ki yalan üzerine yalan

Sultan

Merhaba, Bende aynı sorunları yaşıyorum şu an hiç ilgilenmiyorlar sonuç alabildiniz mi

İlkay

Tüketici Hakları'na şikayet ettim. Böyle birkaç kişi edersek illaki ilgilenirler. Kapayıp gitsinler yatak işi yapmasınlar bari

Bayram sonuçtan hiç memnun değil

Bayram
21 Ocak 21:10