Soğuk Havalarda Tucson Motor Arıza Sorunu

21 Aralık 2024 00:34

2017 Tucson um var. Sabah Sıcaklık 4 5 derecenin altında olduğu zamanlarda arabayı çalıştırınca motor arıza lambası yanıyor ve devir 2000 i geçmiyor. Yaklaşık 5 dakika çalıştırdıktan sonra istop edip tekrar çalıştırınca düzeliyor. Bir de anahtarı taktıktan sonra beklemeden direkt çalıştırdığımda yine motor arıza lambası yanıyor ve 2000 devri geçmiyor.

21 Aralık 2024 00:10

23 Aralık 2024 07:59 (Şikayetten 2 gün sonra)
23 Aralık 2024 09:11

Konu ile ilgili kısa bir video

Selçuk

Aynı sorun şu anda bende de var sizin sorununuz çözüldü mü? Ya da ne gibi bir işlem yaptırdınız?

Ramazan

Sorun halen çözülmedi. Ama bir arkadaşta da benimki ile aynı sorunları vardı. O sorunu elektrik tesisatını komple ve ilgili beyni değiştirince düzelmiş. Ben daha ilgilenemedim. Ben ayrıca gaz kelebeğini, krank sensörünü gaz pedalını bujileri değiştirdim. Motor bakım gördü. Epey masraf yaptım.

Azmi sonuçtan hiç memnun değil

Hyundai Assan Tucson 2024 Motor Arıza Lambası Çözülmüyor!

Azmi
05 Eylül 2024 18:00
Hyundai Assan Tucson 2024 Motor Arıza Lambası Çözülmüyor!

Hyundai Assan Gaz Kelebeği Arızası Diyorlar

25 Aralık 2023 12:19