Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Hyundai Yeni Tucson Marka Aracımın Onarım Süreci Hakkında Şikayet

12 Eylül 2024 12:11

Konu: Hyundai Marka Aracımın Onarım Süreci hakkında Şikayet

Sayın Yetkili,

02.08.2024 tarihinde Hyundai Yeni Tucson (2024 Model sıfır alınan) marka aracım ile bir kaza yaşadım ve aracımı Elazığ Kubilay Servisi'ne çektirdim. O günden bu yana, aracım halen serviste ve onarımı gerçekleştirilememektedir. Servisin, onarıma başlamaması tamamen parça tedarikinde yaşanan gecikmelerden kaynaklanmaktadır. Parçaların Kore’den gelmediği bilgisi iletilmektedir.
Ancak, asıl problem müşteri hizmetlerinizin bu süreçte bana hiçbir şekilde yardımcı olmaması ve olumsuz tutumlarıdır. Hyundai Assan müşteri danışmanlarını defalarca aradım, ancak her defasında ya geçiştirildim ya da herhangi bir çözüm sunulmadı. İkame araç talebimde göz önünde tutulmadı. Mağduriyetim diz boyu, Hyundai ye güvenerek aldığım 25günlük aracımdan ikra ettim evet yanlış değil 25günlük araçtı. Aynı zamanda Müşteri danışmanları Ö**** Hanım ve Y****** Hanım isimli müşteri temsilcilerinizle görüşmelerim sırasında, çözüm talep ettiğimde telefon yüzüme kapatıldı. Bu da ayrıca büyük bir kabahat,
Bu süreçte müşteri memnuniyeti konusundaki yaklaşımınız sıfırın altındadır. Defalarca yazılı olarak başvuruda bulunmama rağmen hiçbir geri dönüş alamadım. Bu durumu kabul etmem mümkün değil. Haklarımın tamamını arayacağımı ve bu sorumsuzluğu her platformda dile getireceğimi bilmenizi isterim.
Yaşadığım mağduriyetin acilen giderilmesini, tarafıma hızlı bir şekilde geri dönüş yapılmasını ve sorunun çözüme kavuşturulmasını talep ediyorum. Bu maili Hyundai müşteri iletişim formunda da aynı şekilde iletmiş bulunmaktayım. Acaba Güney Kore menşeli olan bu firmaya güvenerek hatamı yaptık Güney Kore'ye mail attım adamlar nezaketen biz ilgilenemeyiz maili atıyor iken Hyundainin bana hiçbir şekilde ulaşmaması manidar.
Not: Aracım engelli aracı oğlumun adına kayıtlı ve oğlumun bütün kontrollerinden mağdur kaldım. (Bunu asla ödeyemezsiniz)

12 Eylül 2024 12:25 (Şikayetten 13 dakika sonra)
Fatih
Fatih
23 Eylül 2024 12:07

Merhaba, Tucson marka aracımla ilgili daha önce Şikayetvar üzerinden bir başvuru yaptım. Şikayetimin ardından tarafıma ulaşılacağı belirtilmişti ancak aradan geçen süreye rağmen herhangi bir geri dönüş almadım. Ben de müşteri hizmetlerini aradım ve parça temini ile ilgili sürecin henüz tamamlanmadığını öğrendim. Bu durum, kurumsal bir firma olarak sizlerden beklediğim hizmet kalitesini maalesef karşılamıyor. Konu ile ilgili sürecin hızlandırılması ve tarafıma bilgi verilmesi konusunda yardımlarınızı rica ediyorum

09 Eylül 2025 11:27

Yetkili Servis Hataları: Aracım Kazadan Sonra Daha Büyük Zarar Gördü

11 Haziran 2025 11:02

19 Nisan 2024 12:10

24 Ekim 2024 18:57
Kader sonuçtan hiç memnun değil

Hyundai Assan Parça Tedarik Sorunu Servis

01 Ekim 2024 19:07