Yıldırım sonuçtan memnun değil

Hyundai Tucson Navigasyonlar Çalışmıyor Ve Kablosuz Car Play Sorunu

19 Mayıs 2024 15:53

Merhaba, Hyundai Tucson'un boş paketli aracı 1 milyon TL ve kablosuz Apple CarPlay özelliği çalışıyor. En dolu paketi ise 2 milyon 300 bin TL ancak CarPlay özelliği kablo ile çalışıyor. 2021 yılından beri bu konu hakkında ve navigasyonlu araçlar hakkında şikayetlerimiz var. Navigasyonda yeni kasa Tucson'da bir adres arayarak navigasyon kullanılamıyor ve bu kasa çıkalı 3 yıl oldu. Verdiğimiz paraya saygı duyarak artık güncellemeyi yapın. 1 milyon TL'lik arabaların navigasyonları bile adres yazıp gidebiliyor ancak Tucson'da bu özellik yok. Bu da Hyundai markasının umursamazlığından başka bir şey değil. Sorunların ne zaman düzeleceğini merak ediyorum.

20 Mayıs 2024 07:49 (Şikayetten 15 saat sonra)
20 Mayıs 2024 13:48

Komedi gibi cevap vermişsiniz! Servisler zaten sizden güncelleme bekliyor siz 2021 den beri yapamadığınız güncelleştirmeyi yapın ki ve servislere sunun ki biz servise gidip çözüm alabilelim, otomatik cevap yerine okuyarak cevap verseydiniz keşke 😃

Kamile sonucu yetersiz buldu

Navigasyon Sorunu Ve Garanti Kapsamı Dışında Kalan Tamir Ücreti

28 Kasım 2024 15:27
Mehmet sonuçtan çok memnun

11 Eylül 2023 22:11
"Bursa Şentürk Otomotiv tarafından 24 saatten kısa sürede sorun çözüldü. Çok ilgili olan tüm Hyundai ailesine ve Dilara Hanım'a teşekkür ederim."
Umit sonuçtan memnun

Hyundai Tucson Car Play Ve USB Cihazı Okumuyor...

11 Mart 2024 18:04
"Ankara Ata Hyundai servisinden müşteri temsilcisi Hilal hanım benimle irtibata geçti. Sorunun çözülmesine yönelik bir servis randevusu oluşturdu ilgisi için teşekkür ederim. Geldiğim gün Hasan usta benimle ilgilendi kendisine de ayrıca teşekkür ederim. Sorunu benden dinleyip onarım yaptı. Basit bir konnektör gevsemi"

Hyundai İ20 Elite Paket Araçta CarPlay Bağlantı Sorunu

09 Ekim 2024 16:41