Ekrem sonuçtan hiç memnun değil

Hyundai Bayon Sıfır Aracın Arka Hoparlörlerinden Ses Gelmiyor.

01 Haziran 2024 23:46

Hyundai bayiden Nisan ayında 2024 sıfır bayon aldım. Yeni fark ettiğim bir durum arka kapı hoparlörlerinden çok az ses geliyor. Ses dengeleyicisi üzerinden sesi arka hoparlörlere verdiğimde neredeyse yüzde 70 i azalıyor. Bu kadar fark etmez inanın. Başta arızalı sandım ancak servise gidip sorduğumda diğer test araçlarda da aynısı olduğunu gördüm. 6 hoparlör diye araç alıyoruz ama arka kapıya sanki cep telefonu hoparlörü yerleştirmişsiniz. Servisin verdiği cevapta "mühendislerin bir bildiği vardır isterseniz daha güçlü bir hoparlör taktırın" dedi. Ya arkadaş ben niye sıfır arabaya hoparlör taktırmak zorunda kalıyorum. Neden mağdur ediyorsunuz. Arkaya az ses gitmesinin, arabanın ses sisteminin zayıflamasının ne gibi bir mühendislik açıklaması olabilir onu da merak ediyorum. Zararlı ise de ben kararını verim bırakın da. Lütfen Genel merkezden AR-GE den yetkili bir açıklama yapın.

03 Haziran 2024 08:02 (Şikayetten 1 gün sonra)
Ekrem
Ekrem
05 Haziran 2024 13:51

Genel müdürlükten dönüş yaptılar. Yardımcı olamayacaklarını belirttiler. Daha önceden hakkınızda yapılan olumsuz yorumlara inanmalıydım. Bir mal üstünde ayrıca özelliği belirtilmediği sürece işlevini yerine getiremiyorsa sorunlu ve ayıplıdır. Fabrika çıkışı deseniz bile bu onun ayıbını örtmez. Gerekli yerlere başvuracağım.

Onur sonuçtan hiç memnun değil

Hyundai Bayon: Sorunlar Yumağı Ve İlgisizlik

19 Mart 2025 16:10
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Araçta Bitmeyen Sorunlar

15 Şubat 2025 16:54
Besim sonuçtan hiç memnun değil

01 Mart 2025 15:38

Hyundai Assan 0 Km İ20 Arka Kapı Sesleri Trim Sesi Kalite Sorunu

28 Mayıs 2024 07:17
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Araçta Çözülemeyen Sorun: Hyundai Bayon Kabusu

24 Mart 2025 13:44